VR 01 maart 2019 19.30-21.45 uur
Open Lezing 'Zien Vanuit Je Hart' met Miksang Contemplatieve Fotografie
Zandvoort

Nieuwsgierig naar wat Miksang Contemplatieve Fotografie is? 

Zie met nieuwe ogen jouw dagelijkse wereld opnieuw & ontdek de schoonheid van alledaagse magie. 

Maak kennis met onbevangen kijken, direct zien en puur fotograferen met de Miksang methode in deze introductielezing met fotopresentatie.

Miksang is een Tibetaans woord en betekent 'Goed Oog'. 

'Goed' hier betekent dat alles inherente fundamentele goedheid heeft, vrij van onze mentale filters als oordelen, meningen en overtuigingen, en vrij van indelen in leuk en niet leuk. 

'Oog', betekent dat we met een wakkere blik en opmerkzaamheid de levendigheid en directheid van visuele geraaktheid in onze alledaagse leven de schoonheid zien. Fris.

Als deze twee samenkomen ervaren we een moment van 'Goed Oog' - wakker en aanwezig in het nu ervaren we schoonihed van de dingen zoals ze zijn.

Het 'contemplatieve' gaat over de tijd nemen onze directe ervaring van pure waarneming te begrijpen. En het verschil leren herkennen met denken over wat we zien.

De camera is hier een middel om een moment van pure waarneming fotografisch uit te drukken. Precies zoals we het zien - vrij en vreugdevol! Niets ontbreekt en niets is te veel in beeld.

Na de lezing kan je instappen in een 1-dgse workshop zaterdag 2 maart of vrijdag 5 april, of de complete 3-daagse workshop van 5 t/m 7 april.

Voor wie?

  • Voor iedereen die geïnteresserd is in het proces van waarneming. Voor zowel beginnende als ervaren fotografieliefhebbers.

Meer Informatie + Aanmelden

01 maart 2019 | Aanvang vrijdagavond 19.30 uur - 21.45 uur met de introductielezing en fotopresentatie. Met de mogelijkheid voor deelname op 2 maart van 09.15 - 18.15 uur.
15,00 | Na deze avond is het mogelijk in te stappen in de 1-daagse of 3-daagse workshop Zien Vanuit Je Hart

0653525759 / 0653525759
helen AT miksang DOT nl

Zandvoort, Brederodestraat 15F27, Zandvoort

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.