MA 28 januari 2019 19.30-21.00 uur
Lezing: Ayurveda eeuwenoud of het nieuwe Leefstijl Geneeskunde?
Haarlem

Ayurvedisch specialist Lita Dash neemt je mee in de wereld van Ayurveda, eeuwenoude leer weer modern door het gebruik van kruiden, voeding- en lifestyleadviezen in het voorkomen en behandelen van klachten en ziekten.

  • Weet jij al wat GEZOND ETEN voor jouw lijf is?
  • Wist je dat niet alles wat gezond is, gezond hoeft te zijn voor jou?
  • Wist je dat de juiste voeding en lifestyle kunnen voorkomen dat je klachten of ziektes krijgt of ze wellicht kunnen verhelpen?

Wat is Ayurveda eigenlijk? Wat zijn die woorden Vata, Pitta en Kapha? Wat kan Ayurveda voor mij betekenen? Wat is de rol van voeding? Wat is mijn natuur en waar en waarom ben ik uit balans en hoe kom ik weer in balans? Hoe ontstaan kwalen en hoe kan ik ze voorkomen met behulp van Ayurveda?

Ik eet gezond maar is dit wel echt gezond voor mij? Wat ik ook doe, ik val maar niet af en een ander kan eten wat zij/hij wil en komt niet aan? Wist je dat je yogurt en fruit niet mag combineren, of vlees en melkprodukten, honing niet heter mag worden dan 40 graden? Wist je dat heel veel fysieke klachten voorkomen kunnen worden door juiste voeding?

In deze lezing komen al deze vragen aan bod.

Als ayurvedisch specialist is Lita Dash (B.A.M.S.) de zesde generatie binnen haar familie die ayurvedisch specialist is. Met een vader als Ayurvedisch specialist en moeder als regulier specialist, een gynaecoloog, leerde zij hoe ayurveda en de westerse geneeskunde elkaar aanvullen.

Zij specialiseerde zich in Nadi Pariksha (polsdiagnose), Panchakarma/Detoxkuren, Agni karma, Marma, Prana Marma, voeding en lifestyle en leidt de Panchakarma programma’s en Marma trainingen in Europa.

Meer Informatie + Aanmelden

28 januari 2019
17,50 | Boek via: https://www.srisriayurveda.nl/webshop/lezingen.html

Yoga Innerwork, Kleverlaan 9, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.