WO 09 januari 2019 13.30-16.00 uur
8-weekse Mindfulness training (MBSR)
Haarlem

Wil je meer rust, minder piekeren, beter met uitdagingen omgaan, jezelf ontwikkelen? Mindfulness training is bewezen effectief als het gaat om het verminderen van stress, bevorderen van concentratie, veerkracht, rust en het voorkomen van een burn-out.

Wat is mindfulness? Mindfulness betekent letterlijk "opmerkzaamheid". Opmerkzaam zijn op wat zich op dit moment, nu, afspeelt bij jou, zonder daar een oordeel over te hebben. Dat bereik je door je bewust te zijn van je gevoel, emotie, lichaam en gedachten, waardoor je minder op de automatische piloot handelt. Je komt daardoor meer in het "nu" en zit niet meer "in je hoofd". Zo krijg je meer regie over je eigen leven, kun je betere keuzes maken, je beter focussen en krijg je meer rust. Je ervaart minder stress.

Mindfulness training is praktisch en niet zweverig. Je krijgt het juiste gereedschap aangereikt om een prettiger leven te leiden. Bel me gerust voor een kosteloos, vrijblijvend intake gesprek.

Referenties

Michelle: “Hele fijne leer momenten en hartverwarmende lessen. Ik ben dicht bij mijzelf komen te staan en heb zeker geleerd om uit de automatische piloot te komen.”

Corien: “Wat een geweldige reis deze training! Eindelijk de juiste tools gekregen om te leren omgaan met  de onrust en drukte in mijn hoofd en lijf. Jolanda is een geweldige trainer, rustig en zacht, met oog voor het individu.  Jolanda, dank je wel voor al je wijze en rake lessen!” 

Margo: “Ik kan iedereen jouw no-nonsens, benen op de grond en rust in je hoofd, aanpak aanraden.”

Meer Informatie + Aanmelden

09 januari 2019 | van 9 januari t/m 6 maart van 13.30-16.00 uur
395,00 | Check de ziektekostenverzekering voor een mogelijke vergoeding: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding

0622254988
jolandaheijden AT gmail DOT com

Yoga Kleverpark, Santpoorterstraat 31, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.