DI 15 januari 2019 13.00-17.30 uur
Training Voice Dialogue
Haarlem

Met Voice Dialogue kom je in je kracht te staan en in balans.  De identificatie met je overlevingspatronen wordt vrijgemaakt. Vervolgens ontstaat ruimte om de minder ontwikkelde of zelfs verstoten kanten in veiligheid te verkennen. Door beide kanten te valideren kun je een weloverwogen keuze maken. 

Voice Dialogue is een unieke methode die bewustwording creĆ«rt in de breedte en in de diepte. Je leert jezelf beter kennen en krijgt meer begrip voor de overlevingspatronen van anderen.

Eigenschappen waar je last van hebt kun je transformeren tot waardevolle kwaliteiten als ze niet meer je leven runnen. Bijvoorbeeld: Heb je een sterk ontwikkelde pleaser, dan kan deze omgezet worden in een liefdevolle kwaliteit, als geven en ontvangen beiden in je pakket zitten.  Perfectionisme waarborgt kwaliteit. Delegeren, samenwerken, goedkeuren en genieten als het af is, kunnen aanvullende kwaliteiten zijn. 

In deze 7 middagen gaan we aan de slag met de theorie van Voice Dialogue, maar vooral met het doen en ervaren. We beginnen met onze eigen overlevingsmechanismen, de primaire ikken. Ouder-kind dynamiek, relationele aspecten, licht en schaduwwerk, archetypen. Bekende en minder bekende ikken. 

Het doel van de training is dat je zelfstandig aan de slag kunt met de methode. In je eigen leven, je werk, in relatie met anderen. En als je als therapeut of coach werkzaam bent, heb je een extra tool die in kunt zetten en integreren in je eigen werk. Een Voice Dialogue sessie is bewust levenstoneel. De karakters uit ons eigen repertoire komen voor het voetlicht. En dat verrijkt!

Meer Informatie + Aanmelden

15 januari 2019 t/m 26 februari 2019 | 7 dinsdagmiddagen van 13 uur tot 17.30 uur. (15, 22 en 29 jan, 5,12, 19 en 26 febr 2019)
400,00

023-5477661 / 06-40562790
info AT tobeme DOT nl

Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6, Spaarne 112, a, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.