VR 01 februari 2019 09.00-18.00 uur
Polsdiagnose - Nadi Pariksha - Ayurvedisch consult
Heemstede

Ayurveda zegt dat als je in balans bent je veel kwalen en ziektes kunt voorkomen. Nadi Pariksha, oftewel de Polsdiagnose, is de belangrijkste diagnosetechniek binnen ayurveda waarbij zeer accuraat zowel lichamelijke als mentale onbalansen en ziekten kunnen worden vastgesteld en risico’s op gezondheidsproblemen in de toekomst.

Volgens ayurveda ontwikkelt iedere ziekte zich in 6 stadia. In elke reguliere medische wetenschap worden diagnoses pas gesteld als er klachten merkbaar worden in stadium 4 of 5. Met de polsdiagnose kunnen ziekten al in een vroeger stadium herkend worden. Hoe eerder een ziekte in aanleg wordt ontdekt, des te makkelijker kunnen we haar behandelen en voorkomen dat zij zich ook daadwerkelijk manifesteert. Via de polsdiagnose wordt duidelijk wat de dieperliggende oorzaak van de klachten zijn; de aanpak gaat dus veel verder dan uitsluitend symptoombestrijding.

WAT DOE IK
Door mijn vingers op je pols te leggen bepaal ik je constitutie – je natuur –  en de onderliggende oorzaak van mogelijke disbalansen. We bespreken samen hoe je weer in balans kan komen middels een voedings- en lifestyle advies al dan niet ondersteund door ayurvedische voedingssupplementen op kruidenbasis, vitamines en massages.

  • AYURVEDA kan o.a. helpen bij: Diabetes, Hartklachten, Alle soorten gewrichtsklachten, Problemen met de stofwisseling, Allergieën, Problemen met huid en/of haren, Slapeloosheid, stress en hoge bloedruk en meer.
  • De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) erkent ayurveda als een van de oudste en meest complete holistische gezondheidswetenschappen die er bestaan. De zorgverzekering vergoedt het consult doorgaans grotendeels uit het aanvullende pakket.

NIEUWGIERIG?
Kom dan voor een ayurvedisch consult. Bijna wekelijks in Heemstede en Haarlem/Bloemendaal. De specialisten van Sri Sri Ayurveda geven maandelijks ook consulten op andere plaatsen in Nederland.

Meer Informatie + Aanmelden

01 februari 2019 | Graag 2,5 uur voorafgaand aan consult niet eten, drinken of roken.
58,00 | Kinderen 5 t/m 12 33 euro. Veel zorgverzekeraars vergoeden vanuit aanvullende verzekering.

De Nieuwe Lente, Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.