MA 15 oktober 2018 20.00-21.30 uur
Gratis Gezondheidspresentatie Spaarndam; Fit en gezond met genoeg energie dankzij BEMER
Spaarndam

Kleine verstoringen van de microcirculatie in de verschillende organen hebben al een duidelijk gevolg voor het dagelijks leven. Bemer werkt op de microcirculatie en kan daardoor veel klachten laten verdwijnen. Wetenschappelijk aangetoond.

We laten zien dat een goede microcirculatie (bloedsomloop in kleinste vaten) een onmisbare voorwaarde is voor een goede gezondheid, en hoe verstoringen in de microcirculatie samenhangen met een veelheid aan klachten. Je krijgt o.a. inzicht in de onderzoeksresultaten van Prof. Dr. med. Rainer Klopp van het Instituut voor Microcirculatie te Berlijn, en in hoe je eenvoudig je microcirculatie kunt verbeteren.

Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door of gaan gepaard met een slechte doorbloeding in de fijnste bloedvaten van ons lichaam. Deze microcirculatie zorgt ervoor dat alle cellen in ons lichaam zuurstof en voeding krijgen en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de microcirculatie het belangrijkste deel van de totale doorbloeding is en voor het immuunsysteem een belangrijke rol speelt. Onze moderne Westerse leefstijl zet de microcirculatie echter onder druk, en daarmee de gezondheid en vitaliteit van het gehele organisme. In deze gezondheidspresentatie worden de werking van de microcirculatie en hoe deze te verbeteren inzichtelijk gemaakt.

Wetenschappelijk aangetoond! Verbetering van de microcirculatie als belangrijkste succesfactor tijdens het BEMER gebruik!

Tijdens de gezondheidspresentatie is het mogelijk Bemer apparatuur zelf te testen.  

Meer Informatie + Aanmelden

15 oktober 2018 | parkeren kan gratis tegenover onze praktijk.
0,00 | Graag opgeven op hkherstel@gmail.com

HK herstel / Praktijk voor Lichaam en Brein, Visserseinde 65, Spaarndam

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.