VR 15 januari 2021 19.15-22.15 uur
Online: Nieuwe Maancirkel voor Ondernemende Moeders
Haarlem

Verlang je ook naar een manier van ondernemen die meer recht doet aan de levensfase waar jij je als moeder in bevindt? Door deel te nemen aan deze cirkel stem je je af op een meer cyclische manier van ondernemen: in synch met de maan, de elementen, de natuur, je eigen cyclus en de tijd van het jaar.

Naast ruimte om te delen waar je trots op bent en waar je tegenaan loopt, en hierin herkenning te vinden bij andere ondernemende moeders, vind je in deze cirkel inspiratie en vaardigheden om jezelf en je bedrijf te laten groeien en bloeien.Iedere Maancirkel staat in het teken van een ander thema, zoals cyclisch leven & werken, creëren met de maanstanden, werk-privé-balans, zichtbaarheid, grenzen, de 4 elementen & windrichtingen in je onderneming, etc..

  • Met behulp van o.a. meditatie, visualisatie, trancereizen, vision board maken, deelrondes en opstellingen geef je door het jaar heen vorm aan wat er in jou leeft en de dromen die jij hebt als ondernemer.Als hoedster van deze cirkel put ik naast 17 jaar ervaring met spiritueel werk ook uit 8 jaar ervaring als coach in het bedrijfsleven en het (mede)opstarten van 3 succesvolle ondernemingen vanuit het hart.

Word 2021 voor jou het jaar waarin je geboorte geeft aan de missie die je hebt met jouw bedrijf? Wil jij hierin vooral graag leren van de wijsheid die al in je zit en die van andere ondernemende moeders?

Wees welkom in de Nieuwe Maancirkel voor ondernemende moeders!

Meer Informatie + Aanmelden

15 januari 2021 t/m 10 december 2021 | Maandelijks op de vrijdag rond de Nieuwe Maan van 19.15-22.15u
299,00 | 299 ex btw per jaar bij betaling vooraf; of 27,50 ex btw bij maandelijkse betalingen

06-50736769
monique AT praktijkeja DOT nl

Het Maancentrum; of als live samenkomen niet mogelijk is via Zoom, Meesterlottelaan 301, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.