ZA 19 september 2020 10.00-17.00 uur
Masterclass Trauma & Energiewerk 1
Haarlem

Uitgangspunten: Je hebt een energetische opleiding gevolgd, of hier nog mee bezig, en je bent op zoek naar verdieping d.m.v. meer kennis en kunde. 

Trauma komt met de dag meer in de belangstelling. Het treft iedereen, hetzij door eigen ervaring of indirect. Er zijn grote en kleine trauma's.  Er wordt verschil gemaakt tussen een ontwikkelingstrauma, verbindingstrauma en shock trauma.

Toepassing en meerwaarde: Trauma en Energiewerk 1 focust op vroeg- of oertrauma. Hoe kun je het zelf-genezend vermogen uitnodigen weer te gaan stromen? Hoe kan je hier als therapeut energetisch mee werken? En hoe nemen de buikhersenen (peristaltisch waarnemen van de darmen) dit waar?

Wat je leert: De ochtend beginnen we met het eigen lijf als uitgangspunt. We gebruiken bronnen en aanpak van Bio-Release, Biodynamische therapie en Healing Touch om energetisch met trauma werken. Deze zijn mooi te combineren met je bestaande kennis en eigen praktijk. Je leert deze dag 2 mooie behandelmethoden rondom oertrauma toe te passen en uit te wisselen met elkaar. 

Doelgroep: Vraag dan jouw beroepsorganisatie de Masterclass te erkennen als professionele bijscholing. Heb jij geen Healing Touch gedaan, maar je bent wel energetisch werkend therapeut, dan ben je welkom je aan te melden. Om te zorgen dat de groep vanuit één basislijn start, is een korte telefonische intake wel een vereiste. De beroepsorganisatie BATC, KNTO en SBLP heeft deze Masterclass Trauma & Energiewerk 1 als bijscholing van 7 CE's erkend.  

Docent: Charlotte van der Molen, biodynamisch lichaamstherapeut 

Meer informatie via de website

Meer Informatie + Aanmelden

19 september 2020
125,00 | incl. thee/koffie/fris - lunch - lesboek - behandeling - deelnamebewijs 7 bijscholingsuren

0235318769 / 0621578360
charlottemolen AT gmail DOT com

Huis ter Kleef, Kleverlaan 9, Haarlem

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.