WO 11 september 2019 19.30-22.00 uur
VEERKRACHT en compassie
Haren Groningen

VERDIEPEND VERVOLG OP MINDFULNESSTRAINING
voor meer Balans, Veerkracht en Levensvreugde.

Wil je meer vriendelijkheid en innerlijke rust ontwikkelen? Ten opzichte van jezelf en naar mensen + situaties in je leven? De Compassietraining leert je om op een gezonde manier goed te zorgen voor jezelf en anderen. Je leert evenwichtiger omgaan met (zelf-)kritiek en emoties. Je wordt duidelijker en warmer in contact met anderen. 

Vriendelijkheid brengt ons verder dan strengheid, ook al hebben we geleerd om ‘aan te pakken’, ‘niet zeuren’. Uit wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van (zelf)compassie blijkt, dat het vermogen tot compassie bijdraagt aan onze gezondheid. Mensen die meer (zelf)compassie ontwikkelen blijken verantwoordelijker met moeilijkheden te kunnen omgaan. Zij ervaren minder angst voor falen en afwijzing. Ook is er meer emotionele balans en ontwikkelen zich gezonde relaties. Dit ondersteunt zelfrespect, wijsheid en levensgeluk.

Deze Compassie training is gebaseerd op het werk van David dewulf, Erik van den Brink en Frits Koster. Het ondersteunt veerkracht, eigenwaarde en het kunnen opvangen van tegenslagen. Je maakt kennis met nieuwe meditaties en met elementen uit de westerse en boeddhistische psychologie die te maken hebben met compassievol leven. 

De cursusavonden worden gegeven door ervaren trainer/coach Hantzen Stevenson. Het traject bestaat uit kennismakingsgesprek + 9 bijeenkomsten van 2,5 uur.  Vergoeding mogelijk door zorgverzekeraars, werkgever of WMO.

Data:  11, 18 sept, 2, 9, 16, 30 okt, 13, 20, 27 nov, 19.30-22.00 uur

Contact en Aanmelden: Hantzen Stevenson. stevenson/aanmeldingsformulier/
Meer informatie op website stevenson.

Meer Informatie + Aanmelden

11 september 2019 | 9 lessen
395.475 | Particulieren 395-475 afh. v. inkomen; bij vergoeding ander tarief. Korting minima en studenten

Hantzen Stevenson | Mindfulness-Haren, Kerklaan 30-G, Haren Groningen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.