WO 03 oktober 2018 19.30-22.00 uur
COMPASSIE training
Haren

VERDIEPEND VERVOLG OP MINDFULNESSTRAINING
voor meer Balans, Veerkracht en Levensvreugde.

Wil je meer vriendelijkheid en innerlijke rust ontwikkelen? Ten opzichte van jezelf en naar mensen + situaties in je leven? De COMPASSIETRAINING leert je om op een gezonde manier goed te zorgen voor jezelf en anderen. Je leert evenwichtiger omgaan met (zelf-) kritiek en emoties. Je wordt duidelijker en warmer in contact met anderen. Vriendelijkheid brengt ons verder dan strengheid, ook al hebben we geleerd om ‘aan te pakken’, ‘niet zeuren’. Uit wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van (zelf)compassie blijkt, dat het vermogen tot compassie bijdraagt aan onze gezondheid. 

De Compassietraining is gebaseerd op het werk van David dewulf, Erik van den Brink en Frits Koster. Deze verdiepende training ondersteunt veerkracht, eigenwaarde en het kunnen opvangen van tegenslagen. Je maakt kennis met nieuwe meditaties en elementen uit de westerse en boeddhistische psychologie die te maken hebben met compassievol leven. 

Het blijkt dat mensen die meer (zelf)compassie ontwikkelen verantwoordelijker met moeilijkheden kunnen omgaan. Zij ervaren minder angst voor falen en afwijzing. Ook is er meer emotionele balans en ontwikkelen zich gezonde relaties. Dit ondersteunt zelfrespect, wijsheid en levensgeluk.

Deze training wordt gegeven door ervaren trainer/coach Hantzen Stevenson. Het traject bestaat uit kennismakingsgesprek + 9 bijeenkomsten van 2,5 uur.  Vergoeding mogelijk door zorgverzekeraars, werkgever of Gemeente Haren (WMO).

Data: 3, 10, 17, 31 okt, 7, 14, 21, 28 nov, 12 dec  (niet op 24/10, 5/12), 19.30-22.00

Contact: Hantzen Stevenson, stevenson/aanmeldingsformulier/

Meer Informatie + Aanmelden

03 oktober 2018
395.550 | Afh. v. inkomen of vergoeding door verzekering/gemeente. Zakelijk: vraag om offerte

Bureau Stevenson | Mindfulness-Haren, Kerklaan 30-G, 9751 NN, Haren

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.