DI 23 juli 2019 10.15-17.00 uur
Zomerweek Mindfulness en Compassie (4 of 5 dagen)
Haren

ZOMERWEEK MINDFULNESS & COMPASSIE
23 t/m 26 JULI, 10.15-17.00 uur
Het is mogelijk om, na een rustdag op zaterdag, zonder extra kosten deel te nemen aan de stiltedag op zondag 28 juli. Erkende mbsr-mbct training in compacte vorm, aangevuld met aspecten uit de Compassie training. Je ontwikkelt meer goede zelfzorg, heldere geest en een vriendelijke open levenshouding.

Mindfulness MBSR/MBCT is een effectieve training om gezonder te leren omgaan met stress, emoties en fysieke onrust. De training blijkt waardevol bij burn-out, depressie of chronische pijn. Ook bij stressklachten en emoties door werk, studie, mantelzorg of het verwerken van levenservaringen. 

We trainen ons vermogen om op een erkennende, niet-oordelende manier waar te nemen wat zich in of rond ons heen afspeelt. Je leert wat mindfulness is en oefent met verschillende meditatie-technieken. Je krijgt informatie over stressregulatie en leert enige afstand te nemen van stressvolle of sombere gedachten. Zo leer je om meer ruimte te maken in lichaam en geest, waardoor je opener in het leven staat en meer mindful kan omgaan met ervaringen in je dagelijks leven. 

Voorafgaand aan de training word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt zo alvast een beeld van de cursus, trainer en locatie, en kan jouw situatie rustig toelichten. Deze door VMNB erkende training komt in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars, werkgever of WMO. Er is korting mogelijk voor studenten en minima.Locatie: Bureau Stevenson, Haren Groningen.

Tarieven: € 400-500,- afh. van inkomen (incl. koffie/thee/lunch).

Info en afspraak maken: Hantzen Stevenson 

Meer Informatie + Aanmelden

23 juli 2019 | 23 t/m 26 juli + voor liefhebbers zonder extra kosten ook Stiltedag op 28 juli
400.500 | Afh. van inkomen. Vergoeding door zorgverzekering, werkgever of WMO soms mogelijk

Bureau Stevenson, Biotoop van Haren, Kerklaan 30-G, Haren

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.