WO 31 oktober 2018 19.00-22.00 uur
Workshop: Reken liefdevol af met je terugkerende blokkerende gedachtes en gevoelens als ondernemer
Eindhoven

Manon van www.viamanon.nl geeft deze workshop gratis voor alle leden van Bewust Eindhoven en andere geinteresseerde ondernemers.

 

Merk jij terugkerende teleurstellingen, twijfels, onzekerheden en angsten in je ondernemerschap?
En kost het je veel energie om naast je bedrijf ook ondernemer te zijn met een echte afgestemde ‘ondernemers-mindset' die bij jou past? Gun jezelf dan deze workshop.

Zodat je een bedrijf creëert waar jij echt blij van wordt, ongeacht wat een ander ervan vindt.

Door je gedachtes, gevoelens en emoties te erkennen als ondernemer, ze los te laten, keuzes te maken, je opnieuw af te stemmen en (business) acties te nemen creëer je een krachtig meesterschap in je eigen bedrijf:

Als je persoonlijk groeit in je ondernemers-mindset dan groeit je bedrijf met je mee.

 

Manon: "Als geen ander weet ik welke uitdagingen je als coach/ therapeut tegenkomt in je eigen bedrijf. Het heeft mij jaren gekost van ups en downs om mij steeds meer af te stemmen op een krachtige mindset als ondernemer om mijn praktijk zichtbaar en stralend neer te zetten op een manier die bij mij past. En dat te combineren met stralende strategische marketing wat werkt voor mij.
Zodat je zichtbaar bent, klanten aantrekt, en de inkomsten ontvangt die je verdiend hebt.

 

 Ik nodig je dan ook van harte uit om naar deze waardevolle mini workshop te komen, ook geschikt als je een startende ondernemer bent. Waarbij je weer naar huis gaat met enthousiasme, inzichten die er echt toe doen voor een krachtige ondernemers-mindset en dat gecombineerd met business tools en handvatten die je direct kan toepassen."

Hoe waardevol zal deze workshop voor jou zijn?

Na je aanmelding ontvang je een week van te voren een e-mail van Manon om een aantal korte vragen in te vullen zodat zij zich optimaal kan afstemmen op de vragen en behoeftes die er zijn.
____________________________________________________________________________________________________________

Elke maand is er een inspiratie/ netwerkbijeenkomst voor de leden van Bewust Eindhoven. De inspiratiebijeenkomst biedt jou als lid een laagdrempelige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te sparren. Soms is er een presentatie door één van de leden, soms is er een thema waar we mee aan de slag gaan.

Entree is altijd gratis. Je betaalt je eigen consumpties.

Deze bijeenkomst is niet alleen voor de leden van Bewust Eindhoven, maar ook voor andere professionals die interesse hebben om zich aan te sluiten. Wil je kennismaken met de leden van Bewust Eindhoven, dan geven je graag de mogelijkheid om een keer te komen om te komen proeven. Daarna horen we graag of promotie van je diensten via Bewust Eindhoven bij je past en of je je wilt aansluiten.

Je bent van harte welkom! Fijn als je je inschrijft via onderstaand formulier.

Meer Informatie + Aanmelden

31 oktober 2018
| Consumpties voor eigen rekening.

HartKwadraat, Daalakkersweg 6-16, Eindhoven

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.