DI 19 november 2019 09.00-11.00 uur
Open Ondernemers Koffie Vallei en Nederveluwe over nieuwe belastingsregels (zoals KOR)
Bennekom

Open Ondernemers Koffie Vallei en Nederveluwe over nieuwe belastingregels ondernemers, zoals de nieuwe KOR

Tijdens de komende Open Ondernemers Koffie Vallei en Nederveluwe neemt Bea van der Horst van DebCred ons mee in de wereld van de belastingen. Nooit leuk, want meestal betekent belasting betalen. Maar laten we positief beginnen, het invullen van uw belastingen hoeft niet enkel te betekenen dat u veel geld hoeft in te leveren. Er zijn bijvoorbeeld een aantal regelingen waar u als (startende) ondernemer uw voordeel mee kan doen. Zo is er bijvoorbeeld een startersaftrek en een kleine-ondernemersregeling. Over deze twee regelingen vertelt Bea van der Horst u alles en zij informeert u ook over andere veranderingen voor zelfstandig ondernemers voor aankomend jaar.

Bea van der Horst van DebCred

Administratiekantoor DebCred is gespecialiseerd in het ondersteunen van kleine ondernemers. Wanneer het gaat om administratie, financiën en belastingen, nemen wij u het werk zo veel mogelijk uit handen, of ondersteunen u wanneer u ook een deel van het werk voor uw eigen rekening wilt nemen. Hoe u ook wilt werken, wij kijken graag hoe we samen met u tot een goede oplossing voor uw administratie kunnen komen.

De presentatie start rond 9:30 uur. Wanneer er nog tijd is houden we ook een kort pitch rondje voor we nog gaan netwerken, zodat we even weten wie er allemaal aanwezig is. Natuurlijk is er ook weer een presentatietafel waarop iedereen folders en ander promotiemateriaal kan neerleggen. Vraag gerust mede-ondernemers mee.

Meer Informatie + Aanmelden

19 november 2019 | De Open Ondernemers Koffie is elke derde dinsdag van de maand. Deze maand over de nieuwe belastingsregels.
0,00 | Koffie en thee voor eigen rekening. Het lekkers bij de koffie wordt aangeboden door de Dorpsherberg.

Café De Dorpsherberg, Bellaertsstraat 28, Bennekom

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.