ZA 26 oktober 2019 09.30-14.00 uur
Soul Voice® en Hoogsensitiviteit - Serie workshops voor zelfontplooiing en bewust Zijn
Wageningen

Een reis naar belichaming en authenticiteit

Leer op een nieuwe manier om te gaan met je sensitiviteit in het dagelijks leven. Hoe daarin steviger te staan en je sensitiviteit te benutten in het dagelijks leven. Voor een ieder die (hoog)sensitiviteit wil leren inzetten als kracht en zichzelf verder persoonlijk wil ontwikkelen. 

In een kleine groep ga je ervaren hoe je weerbaarheid en gegronde aanwezigheid kunt vergroten en je lichaam daarin te gebruiken als kompas. Met de klank van de stem als ingang, omdat die zo moeiteloos voorbij je drukke hoofd je gewaar laat worden van je gevoel in je lijf en de verbinding met je essentie herstelt. Stapje voor stapje gaan we verkennen, bekrachtigen, spelen en jezelf meer openen voor verbinding en ondersteuning in jezelf waar je diep van binnen zo naar verlangt. Thuis komen in je eigen lichaam, in het hier en NU. Met stemklank als drager van de herinnering wie jij in wezen bent, thuiskomen bij jezelf, gevoel van eenheid en verbinding, eigen ruimte innemen en bekrachtiging van jouw essentie.

Kom thuis bij jezelf door de weg naar binnen te bewandelen

De vertrouwde Soul Voice® structuur biedt een veilige bedding en zorgt voor diepgang. Het geheel is een synergie van stem- en lichaamswerk, klankresonantie en elementen uit oude natuurtradities. 

Na elke workshop krijg je oefeningen mee om thuis verder mee te gaan. Ervaringen neem je mee naar bij de volgende workshop. Het is een persoonlijk traject in een bedding van een kleine groep en persoonlijke aandacht.

Meer Informatie + Aanmelden

26 oktober 2019 | Vervolg data zijn 2, 9, 16 en 30 november
325,00 | Wil je graag meedoen, en is geld een probleem, neem dan contact met mij op.

Ruimte van Anke - Clockhouse, Generaal Foulkesweg 37, Wageningen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.