MA 08 mei 2017 20.00-21.30 uur
Lezing Krachtig Introvert
Ede

A-ha momentjes, leuke feiten afgewisseld met inzichten, humor en een eigen oefening om mee aan de slag te gaan. Dit is wat je op 8 mei kunt verwachten tijdens de lezing van Marlie Franssen.

Een introvert persoon wordt vaak afgeschilderd als een ‘verlegen, mensenschuw’ persoon. Maar klopt dat beeld dat we hebben wel?

En als dit niet zo is, wat is een introvert dan wél? En vooral ook: waar blinkt hij in uit, en hoe zet hij zijn talent in?

In deze lezing gaat Marlie in op alle facetten van introversie. Door middel van humor, luchtige voorbeelden en verhalen, neemt ze je mee in de wereld van de ‘stillen’ onder ons. Wat overigens niet betekent dat het stil hoeft te zijn! Ze nodigt je uit tot interactie (hoewel dat voor introverten soms een uitdaging is), en zet je aan tot het verkrijgen van eigen inzichten: ‘Oh, werkt dat zo bij mij?’.

Om de lezing te laten slagen vraagt Marlie je een boek mee te nemen. Een boek waarvan het onderwerp je aanspreekt of dat iets over jezelf zegt.

Een reactie van een deelnemer aan een eerdere lezing door Marlie:

Dankjewel voor je pure, rustige en authentieke presentatie! Door je eigen verhaal nam je ons mee naar onze kern’

 

Over Marlie Franssen
Als kind voelde ik me vaak een buitenbeentje, ook wel de toeschouwer. En ergens vond ik dat ook wel prima, ik was nu eenmaal gesteld op mijn rust. Hoefde niet zonodig in het middelpunt te staan. Lekker introvert dus. Op mijn rapporten stond toen al 'mag meer op de voorgrond staan'. En dat is zo gebleven door de jaren heen. In functioneringsgesprekken werd me verteld vooral meer zichtbaar te worden. Ik werd daar altijd heel ongemakkelijk van. Alsof ik nu iets niet goed deed? Ik kon me altijd ergeren aan types die het hoogste woord hadden. Zo wilde ik niet zijn! Ik ben altijd al gericht geweest op het zien van de goede punten bij iemand, en het frustreerde me dat er vooral werd gekeken naar je ontwikkelpunten...

Ik heb jaren in het het bankwezen gewerkt, waarbij jezelf profileren heel normaal is, zoals bij veel bedrijven. Ik had het idee te moeten opboksen tegen de rest. Met stress tot gevolg. Het lukte me maar niet aan te passen aan de rest, wat ik ook probeerde.

Ik probeerde me te meten aan mijn extraverte omgeving, omdat ik dacht 'dit moet ik toch ook kunnen?'. Ik weet nu wat de kracht is van mijn introverte karakter. Daar ben ik blij mee, want het brengt me veel. Ik werk nu in mijn eigen praktijk écht vanuit mijn talent en dat vind ik heerlijk!

Al had ik dit wel graag jaren eerder willen weten….

 

Meer Informatie + Aanmelden

08 mei 2017 | De zaal is om 19.30 u open en de lezing duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten met de spreker en elkaar.
13 | Incl. een kopje koffie/thee + lekkers bij binnenkomst en een hapje/drankje na afloop


inspiratiecafeede AT gmail DOT com

Schaapskooi de Maanderbuurt in de Rietkampen, Erasmusstate 87, auto parkeren aan Keplerlaan 12/14, Ede

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.