DI 09 mei 2017 20.00-22.00 uur
De geheimen en de schat van Rennes-le-Chateau met het leven van Jezus en zijn familie.
Dronten

 

Susanne van de Kamp de Villandry heeft 14 jaar gedaan over een onderzoek naar  de geheimen en de schat van Rennes-le-Chateau en het leven van Jezus en zijn familie in Rennes Chateau.

 

Als 14-jarige werd Susanne als kind uit een onkerkelijk gezin tot het christendom geïnspireerd en gedoopt. Door haar belangstelling voor oude culturen, geschiedenis, astronomie en religie. kon zij als volwassene het christendom steeds moeilijker aanvaarden en bleef zoeken naar antwoorden. Na haar HBO opleiding voor dirigent en 5 jaar zangles woonde zij in London en werkte daar in de advocatuur.
Rond het jaar 2000 werd haar interesse gewekt rond het dorpje Rennes-le-Château in Zuid-Frankrijk. Er was sprake van geheime documenten, geheime broederschappen en gecodeerde stenen.

 

In dezelfde periode ontstond er een ware hype door een programma van Discovery over een schat en mysterie rond het dorpje Rennes-le-Château in Zuid-Frankrijk. Daarnaast was er nog het boel van Dan Brown met zijn Da Vinci Code.

 

Susanne ging zelf op zoek naar de oplossing en om deze te vinden, dat was alles behalve makkelijk en het kostte Susanne uiteindelijk 14 jaar.

 

Deze avond geeft ze een lezing over haar onderzoek en vertelt zij over haar boek Het Grote Werk.

 

In grote lijnen;

Rond 1900 schijnt de toenmalige pastoor van het dorp, ene Saunière, de zaak te hebben ontrafeld. Beducht voor de kerk heeft hij het geheim vastgelegd o.a. in de door hem aangebrachte fresco’s in zijn kerkje.Het hele verhaal zit eigenlijk voor het grootste deel versleuteld in de z.g. Serpent Rouge, 13 zeer cryptische verzen genoemd naar de sterrenbeelden waar niemand iets mee kon. Het blijkt uiteindelijk om een brief te gaan van een grootmeester aan de broeders.

 

Met het toepassen van de sleutel van Salomo wordt toegang verkregen tot deze sterrenbeelden, die als poorten fungeren naar het heden en verleden.Door de aldus verkregen informatie uit de versleuteling wordt het leven van Jezus verteld en dat blijkt totaal anders te zijn dan de kerk ons doet geloven.
Daarna bevat de brief nog een PS en kan de zoeker in het hier en nu het spoor volgen en de plaatsen vinden van de enorme schat, met naam en toenaam genoemd.

Meer Informatie + Aanmelden

09 mei 2017 | Inloop lezing vanaf 19:30 uur.
10,00 | Studentenprijs: € 7,50


info AT koffiemet DOT com

De Meerpaal, De Rede 80, Dronten


Meer agenda van KoffieMet

september 2018

ZA 22 sep evenement
Openingsdag seizoen 2018-2019 “Welkom in het tijdperk van de mens en digitale technologie”

Openingsdag “Welkom in het tijdperk van de mens en digitale technologie” Dit wordt een hele bijzondere samenwerking tussen Li An Phoa en Yfke Laanstra : Belevingen en Bewustzijn in Bits, Bytes, Natuur, Kennis en Wetenschap. In de natuur en binnen.
KoffieMet Dronten

oktober 2018

MA 08 okt lezing
Lezing; Orgaandonatie en Hersendood

Interactieve lezing door Ger Lodewick met powerpoint en video. Ger heeft ruim 22 jaar onderzoek gedaan naar orgaandonatie en heeft er regelmatig kritisch over gepubliceerd.
KoffieMet Dronten

november 2018

MA 12 nov concert
Chakra harpmeditatie

In dit bijzondere harpconcert begeleidt Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang op een helende reis door de zeven chakra's.
KoffieMet Dronten

februari 2019

MA 11 feb lezing
Graancirkels, Miraculeus, Magisch of Meditatief?

Om het publiek in de stemming te brengen zal Roeland de avond beginnen met een korte film van zijn vriend en collega graancirkelaar Frank Laumen. Deze film is een collage op muziek van de beste foto’s van de mooiste graancirkels van 1997 t/m 2016. Laat je
KoffieMet Dronten

maart 2019

MA 11 mrt lezing
Psychosomatiek: de betekenis van organen/ziekten

In deze lezing deelt Henk Fransen zijn 30 jaar kennis en ervaring in het werken met de geestelijk/emotionele betekenis van ziekten. Deze avond zal er kennis worden gemaakt met een unieke manier van werken. Kan het lichaam ons weg wijzen naar de betekenis
KoffieMet Dronten

april 2019

MA 08 apr lezing
Hemel onder Vuur: de realiteit van chemtrails

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. Hij legde zijn bevindingen vast in het boek ‘Hemel onder Vuur’.
KoffieMet Dronten

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.