ZA 08 juni 2019 10.15-14.00 uur
Stiltewandeling Nieuw Sion
Deventer

Een wandeling in stilte, zoekend naar stilte, elke maand weer. Op elke tweede zaterdag van de maand lopen we met een groep naar Sion toe. Wandelend door de prachtige bossen van Averlo proberen we innerlijk stil te worden, waarbij we ons laten inspireren door de omgeving, een inspirerende tekst of een intrigerende vraag.

Wandel je met ons mee? Je kunt kiezen tussen een lange versie vanuit Deventer (ongeveer 7 km) en een kortere versie vanaf een boerderij buiten Diepenveen (ongeveer 3,5 km).

De lange-afstandwandelaars starten om 10.15 uur vanuit Deventer bij Wijk- en Kindcentrum Kei13 (Wezenland 582, op de kruising Wezenland en de Karel de Grotelaan). Door het Zandweteringpark en de bossen van buurtschap Tjoene loop je naar Erve Kleinveldhuis en sluit daar aan bij de standaard wandeling.

Om 11.00 vertrekken uur vanaf boerderij Erve Kleinveldhuis aan de Veldhuizerdijk 1 te Diepenveen. De tocht naar Nieuw Sion duurt vanaf daar ongeveer vijftig minuten.

Om 12.00 uur houden we met de jongeren van het Jongerenklooster een korte viering in de kapittelzaal of de abtskapel. Aansluitend lunchen we samen (neem je eigen boterham mee, wij zorgen voor koffie en thee). De wandeling terug naar het startpunt staat in het teken van ontmoeting, maar je mag die ook in stilte lopen. Rond 14.00 uur nemen we afscheid van elkaar bij de boerderij in Diepenveen. Als je wilt, loop je dan nog met een aantal mensen door naar Deventer.

Wandel je met ons mee?
We zien graag je aanmelding. Geef daarbij ook aan of je de kortere of de langere wandeling wilt maken.

Meer Informatie + Aanmelden

08 juni 2019 | er is een lange wandeling (start bij Kei13 Deventer) en korte wandeling (start bij Erve Kleinveldhuis Diepenveen)
| vrijwillige bijdrage voor de onkosten


info AT nieuwsion DOT nl

Wijk- en Kindcentrum Kei13, Wezenland 582, Deventer

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.