ZA 13 oktober 2018 16.00-18.00 uur
Munay Ki Inwijdingen 1 en 2 Hampe Karpay & Chumpi Karpay
Deventer

Zijn wie je werkelijk bent. met de Munay Ki inwijdingen.
Munay Ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, begrip, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie. Mensen die dit pad serieus durven te bewandelen zullen dit beamen. Zij ervaren na een cursus dat er een kracht in hun leven komt die zo subtiel maar sterk is, dat alles zal veranderen. Er ontstaat een leven waarin meer verbondenheid en vreugde wordt ervaren. Je eist je geboorterecht als mens weer op.De eerste inwijding is de “Healers Rite” (Hampe Karpay)
Inwijdingen van de Munay-Ki 1Deze inwijding verbindt je met een Lijn van Earthkeepers uit het verleden. Zij zullen je helpen bij jouw persoonlijke proces van heelwording. Met deze inwijding kom je erachter dat we een enorme hoeveelheid spirituele assistentie hebben en dat je er niet alleen voor staat.
In deze Rite wordt de helende kracht van je handen gewekt. Er ontstaat een balans tussen geven en nemen.De tweede inwijding is de “Bands of Power Rite”(Chumpi Karpay)
Inwijdingen van de Munay-Ki 2Tijdens deze inwijding zullen er beschermende krachtbanden in je lichtenergieveld worden geïnstalleerd. Deze krachtbanden bestaan uit de vijf energetische elementen aarde, water, vuur, lucht en zuiver licht. Zodra deze banden geïnstalleerd zijn, werken zij als filter. Wanneer enige negatieve of zware energie naar jou toe wordt geprojecteerd, filteren de krachtbanden deze energieën, daardoor geven ze jou voeding door aanvulling te geven aan het element aarde, water, vuur of lucht, in plaats van dat ze jou vergiftigen.

Elke maand 2 inwijdingen.
 

Meer Informatie + Aanmelden

13 oktober 2018
150,00 | Tarief is voor 10 inwijdingen (5x2inwijdingen) Voor 2 inwijdingen is het € 55,- per keer.

0625089926
info AT bpure-bewustmooi DOT nl

in het Via Natura gebouw, T.G. Gibsonstraat 41, Deventer

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.