DI 12 mei 2020 10.00-12.30 uur
online Mindful Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap training

Rust in het hoofd – Vol vertrouwen – Kalm in controle – Betere geboorte – Veilig en verbonden – Fijn nieuw gezin – Volop leven

De online Mindful Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap training is de meest complete voorbereiding op de geboorte van jouw kind. Je kunt het zien als een zwangerschapscursus gecombineerd met mindfulness en compassie meditaties die gericht zijn op bevordering van jouw zelfvertrouwen, kalmte en vriendelijkheid. De training wordt gegeven door Irena Veringa, verloskundige, mindfulnesstrainer en onderzoeker.

Dankzij mindfullness en compassie meditaties kun je de geboorte van jouw kind met een 'koel hoofd' en een 'warm hart' tegemoet treden. Je wordt open voor wat zich aandient en voorbereid om hiermee om te kunnen gaan. 

In acht sessies leer je alles over jezelf, het geboorteproces, hoe om te gaan met de pijn en onzekerheid, over de behoeftes en het troosten van jouw baby, jouw samenwerking met je partner, en over de postpartum periode. Je leert de positieve effecten van mindfulness en compassie kennen: meer in het moment te leven met een open, alerte en vriendelijke aandacht. Je ontdekt de kalmte, tevredenheid, kracht en wijsheid die je al bezit! Deze ervaringen komen je goed van pas tijdens de geboorte van je kind, het ouderschap en jouw verdere leven. En tenslotte: als ook je partner meedoet, dan is er een goede kans dat jullie relatie versterkt wordt, en daarmee het aankomende ouderschap.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze training effectief is in het verminderen van angst en stress, en het vergemakkelijken van het geboorteproces. Tevredenheidsonderzoek naar deze methode liet zien dat deze training door de deelnemers hoog werd gewaardeerd.

Data en tijden
Dinsdagen tussen 10.00 en 12.30 uur:
12, 19, 26 mei, 2, 9, 16, 23, 30 juni 2020

Kosten
I.v.m. de huidige situatie bedragen de cursuskosten voor een koppel € 250, inclusief werkboek, MP3 meditaties, en individueel voorgesprek. Voor zwangeren die dit moeilijk kunnen betalen kan een andere afspraak worden gemaakt.
Er zijn zorgverzekeraars die in het aanvullend pakket vergoedingen geven. Informeer ook bij je werkgever, deze training verhoogt het welzijn.

Voor vragen bel met 0653184197
Voor aanmelding zie https://www.mindingeboorte.nl/online-zwangerschap-geboorte-en-ouderschap

Meer Informatie + Aanmelden

12 mei 2020
| I.v.m. de huidige situatie bedragen de cursuskosten voor een koppel € 250, inclusief werkboek, MP3 m

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.