ZO 27 oktober 2019 10.00-17.00 uur
Een Eetbare bloementuin
Den Haag

Workshop met Taco Blom
Talloze bloemen -bekende en minder-bekende- zijn eetbaar,  en zelfs lekker en/of gezond. Je kunt ze verwerken in salades en andere gerechten en je kunt er soms gelei, siroop, frisdrank en ijsjes van maken. Daarnaast kunnen ze veel bijdragen aan een aangenaam verblijf in je tuin door hun vormen, kleuren en geuren. Hoe kom je tot een mooie èn eetbare siertuin met zowel vaste als één- en tweejarige planten, die het hele jaar door aantrekkelijk is?

In deze workshop krijg je de antwoorden en leer je hoe je dat kunt en en welke planten je daarvoor kunt gebruiken. Niet onmogelijk dat jij zelf en ook je omgeving blij is met deze benadering van Permacultuur. Zeker ook de bijen en andere insecten zullen het waarderen.
Een bloem in je salade kan als de spreekwoordelijke kers op de taart zijn.
Deze workshop is voor wie van een kleurrijke tuin houdt of voor wie deze culinaire uitdaging wil aan gaan. 
Bij de prijs van de workshop zijn een aantal eetbare bloemenplanten inbegrepen.

Meer Informatie + Aanmelden

27 oktober 2019
80,00 | € 80,- (minder-draagkrachtigen € 65,-)

06-26130464
info AT permacultuur DOT nu

Eetbaar Park (Zuiderpark). , Ingang hek achter benzinestation Vreeswijkstraat, Den Haag

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.