WO 09 oktober 2019 19.30-21.00 uur
Cursus Ik ben meer dan mijn Lichaam
Den Haag

Cursus Ik ben meer dan mijn lichaam

- ontwikkel je bovenzintuiglijke vaardigheden -

Ook jij hebt bijzondere talenten.

Die vormen samen je ‘intuïtie’ – en dat is precies wat je in deze cursus gaat ontwikkelen. Die bekende intuïtie bestaat in feite uit bovenzintuiglijke vaardigheden, zoals heldervoelen, helderzien, helderhoren en helderweten. Zelf beschik ik over vormen van heldervoelen en helderweten, en een lichte vorm van helderzien van energie. Welke talenten sluimeren in jou? Welke talenten gebruik je al?

Leer ze kennen, ontwikkelen en op een positieve manier inzetten. Met iedere veranderde gedachte en handeling verandert namelijk ook de toekomst. Het gaat erom ons te richten op een positief wereldbeeld. Niet alleen voor onszelf, maar voor de hele wereld. Dat is immers wat we in principe zijn: een stukje wereld. Wanneer we positief in het leven staan, geven wij een positieve impuls aan de omgeving en aan de wereld: we zijn écht met alles verbonden.

In deze cursus ga je dat ervaren. Op een down-to-earth-manier: we gaan simpelweg voortaan ons hele potentieel gebruiken. 
Het geeft ons de toegang tot een hogere dimensie van ons bestaan. Het bewust inzetten van deze vaardigheden biedt een breed spectrum aan mogelijkheden om je leven te veranderen.

In de cursus komen termen als bewustzijn en onderbewustzijn aan bod, net als authenticiteit, aura, bescherming en versterking van ons energieveld. Je werkt onder mijn begeleiding met concentratieoefeningen, meditatie en beweging. Elke maand werken we aan en vanuit een andere chakra: de cursus duurt dus zeven maanden. Lees de verschillende programma-onderdelen op de website www.reginacove.nl.

Meer Informatie + Aanmelden

09 oktober 2019 | 7 avonden: 20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 11 september, 9 oktober
€ 210

Praktijk Regina Cové , Denenburg 41 (Mariahoeve), Den Haag

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.