DI 08 januari 2019 10.00-12.00 uur
Bewust Ondernemen. Workshop 'Je Eigen Aanvalsplan in één ochtend'
Den Haag

2019 komt er alweer aan. Kun je je voorstellen hoe het is om in 2019 het hele jaar door echt toe te komen aan je marketing en communicatie? Dat het niet alleen bij een voornemen blijft, maar dat je je marketing en communicatie voor 2019 in een ochtend handen en voeten geeft? 
Dat kan tijdens de workshop ‘Je eigen aanvalsplan in één ochtend’ onder begeleiding van Séphine Laros op dinsdagochtend 8 januari.

Wat gaan we doen?
Onder begeleiding van Séphine Laros ga je in 6 stappen in een kleine groep aan de slag met je eigen marketing en communicatie. Brainstormen en opdrachten uitvoeren. Zo zet je de basis voor je eigen marketingaanvalsplan 2019 op. Praktisch en haalbaar.
Waar werk je aan? We beginnen met je klanten voor 2019. We staan stil bij de keuze van de communicatiemiddelen die je gaat inzetten en we maken een planning voor de korte termijn en de rest van het jaar. 

Resultaat
Je krijgt een handige en praktische ingevulde jaarkalender en to do list mee naar huis, zodat je geïnspireerd aan de slag kunt en meteen weet wat je als eerste gaat oppakken voor een kickstart in januari 2019.

 

Over Séphine 
Séphine is al meer dan twintig jaar een betrokken communicatievakvrouw. Ze heeft passie voor promotie en hart voor mensen, dieren en onze planeet. Séphine houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, branding, communicatie en social media continu bij. Iets waar je als zelfstandig ondernemer vaak niet aan toe komt. Séphine is ijzersterk in concepten, denkt in doelen en doelgroepen, en ziet waar jouw kwaliteiten liggen. Ze draagt haar kennis graag over en legt complexe zaken eenvoudig uit, zodat jij kunt groeien, bloeien en stralen. Séphine voerde opdrachten en grote marketing- en communicatieprojecten uit voor commerciële bedrijven en later duurzame en ideële organisaties, zoals de ASN Bank, Cordaid, Novib en bibliotheken. Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf Albedo Communicatie en het Albedo Network in Delft.

Meer Informatie + Aanmelden

08 januari 2019


info AT bewustdenhaag DOT nl

Westeinde 175k (ingang in de steeg naast nr.155), Den Haag

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.