DO 26 september 2019 10.00-17.00 uur
Deep Listening in 1 Dag - speciaal voor leden!
Delft

Er is een idee om tijdens de Geluksroute (5-6 Oktober) een luisterend oor aan te bieden. Ik word daar blij van ... zo blij zelfs, dat ik al enige tijd aan het warm lopen ben om Deep Listening trainer te worden (voluit: Awareness Centered Deep Listening Training, ACDLT).

Nu valt het me zo toe, dat ik net in de komende maanden een pilot training zou moeten geven en dat ik dat zou kunnen aanbieden aan een groep leden van Bewust Delft :-)

Voor professionele luisteraars

Het is een methode die heel geschikt is voor mensen die in hun (professionele) leven vaak in de positie van luisteraar zitten. Je kunt er je luistervaardigheden mee verbeteren: er meer zijn voor de spreker, maar ook voorkomen dat je 'leegloopt'. Er zijn in Nederland twee huisartsenopleidingen die de training heeft opgenomen in de opleiding. Ik heb eventueel een Engelstalig foldertje voor je en natuurlijk ben ik graag bereid je vragen te beantwoorden over de methode en de training.

Toepassen bij de Geluksroute?

Na deze training ben je helemaal vrij om mee te doen met de Geluksroute activiteit - en of je de bij deze training opgedane vaardigheden wilt meenemen en toepassen, of niet. Dus het verplicht je tot niets.

Voor mijn trainersopleiding zijn er twee vereisten:
- er moeten minimaal 6 deelnemers zijn; 
- de deelnemers moeten allemaal een evaluatieformulier invullen voor mijn leertraject (gebeurt tijdens de trainingsdag).

Kosten? 
Deze training heeft een grote waarde, maar ik geef mijn kennis en inzet deze keer helemaal gratis weg! Mijn voorstel is dat we de zaalhuur samen delen (denk aan 10 euro p.p.) en eventueel samen een lunch bekostigen (iedereen kan dit ook voor zichzelf regelen, maar afhankelijk van de locatie is het misschien wel leuk om dit samen te doen).

Meer Informatie + Aanmelden

26 september 2019
kosten

06-1445 9373
welkom AT estherhasselman DOT nl

exacte locatie volgt, Delft

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.