VR 09 oktober 2020 13.30-16.30 uur
Loslaten - met de stroom mee | Themaworkshop Mindfulness in de Natuur
Delft

Loslaten, met de stroom mee

Het is herfst. De blaadjes vallen en de natuur laat zich in haar mooiste tinten zien. Een goed moment om eens stil te staan bij wat jij wilt loslaten.

  • Wat wil je niet langer met je meedragen?
  • Wat probeer je vast te houden, hoewel het in het verleden ligt?
  • Welke overtuigingen staan jouw levensgeluk in de weg?

Loslaten kun je oefenen door het te doen!

De natuur helpt een handje: in dit seizoen laten de blaadjes de bomen los. En andersom, de bomen laten de blaadjes los (het is maar van welke kant je kijkt). Beide maken ruimte voor de volgende fase. Hierin is de natuur ons voorbeeld: ze beweegt mee met de stroom, met de omstandigheden. We kunnen ons hieraan spiegelen en ons verbinden met deze wijsheid van de natuur, om zo zelf ook meer mee te leren stromen in de natuurlijke cyclus. Meebewegen met de dans van de seizoenen, dankbaarheid ervaren en herinneringen koesteren.

 

Esther Hasselman wandelt veel. Als coach en mindfulnesstrainer, maar ook zelf. Omdat de natuur haar dichterbij haar eigen natuur brengt. De natuur werkt als een spiegel voor wat er in ons leeft. Er gaat ook troost en rust uit van de natuur, waardoor persoonlijke processen tegelijk dieper én lichter zijn. Bovendien inspireert en transformeert ze ons, mensen. Wandel eens mee en ervaar het zelf!

 

Praktisch

De workshop kan los worden gevolgd (30 euro), maar is ook onderdeel van een jaartraining van 10 sessies in de natuur (199 euro).

We verzamelen bij De Papaver, (i.v.m. corona) buiten. Als de omstandigheden het toelaten, drinken we samen wat aan het einde van de sessie. Het kan zijn dat de aanscherping van de maatregelen maakt dat dat deze keer niet kan. Neem in ieder geval zelf ook iets te drinken mee en eventueel een kleine snack.

We wandelen en staan stil. Soms gaan we ook even zitten. Kleed je warm genoeg (laagjes), houd rekening met zon of regen. We komen soms op modderige paden. Een leesbril en een pen kunnen handig zijn. En neem eventueel een vuilniszak mee, of iets anders waar je droog op kunt zitten.

Heb je vragen, aarzel dan niet om te bellen, mailen of appen.

Meer Informatie + Aanmelden

09 oktober 2020
30,00 | of 199 euro voor de jaartraining van 10 sessies

06-1445 9373
welkom AT estherhasselman DOT nl

Duurzaamheidscentrum De Papaver, Korftlaan 6, Delft

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.