MA 05 juli 2021 10.00-17.00 uur
De pijnappelklier, jouw antenne voor binnen en buiten
Westerbork (drenthe)

3-daagse workshop met Dr. Saskia Bosman in de vorm van een heerlijk weekend in Drenthe!

Over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei, op basis van onvoorwaardelijke universele liefde. Deze workshop gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. Het is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid.

De pijnappelklier pikt vele soorten signalen op uit ons lichaam, uit onze aardse omgeving en tot ver uit de kosmos en zendt ook signalen terug. Inleidingen worden afgewisseld met meditatieve oefeningen. Tijdens de meditaties wordt de inhoud van de inleidingen ervaarbaar gemaakt, waardoor je met de theorie ook praktisch verder kunt. De workshop is interactief en we leren van elkaar.

 

Dag 1:

De pijnappelklier in gezondheid en genezing. Stralingsgevoeligheid van de pijnappelklier. Gezond slapen. Pijnappelklier ontkalken. De pijnappelklier als radioknop naar veranderde bewustzijnsstaten. De pijnappelklier als kosmische antenne. Evolutie van de pijnappelklier als derde oog.

 

Dag 2:

Lichtgevoeligheid van de pijnappelklier. Fosfenen. Gevoeligheid van de pijnappelklier voor de maan en zonne-activiteit. De pijnappelklier en de chakra's. De pijnappelklier in oude en nieuwe spirituele stromingen: orgaan voor toegang tot de grotere, volmaakte realiteit.

 

Dag 3:

Het belang van de pijnappelklier voor je ontspanning; een eind aan stress, bore-out en burnout. De pijnappelklier en het hersen-ruggenmergvocht ritme. De pijnappelklier wakker maken met vuur-energie uit de Aarde. De pijnappelklier en zijn quantumfysische werking; sneller dan licht!

Aanmelden: zie website InspiRadiance.

Meer Informatie + Aanmelden

05 juli 2021 t/m 07 juli 2021
299,00

Lichtwerk Ellen, Steffensberg 8, Westerbork (drenthe)

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.