ZA 22 augustus 2020 19.30-22.30 uur
GEANNULEERD! Dans je vrij! Op je blote voeten!
Noordwijk

Niets zo bevrijdend als dansen op je blote voeten. Nog nooit gedaan? Kom het proberen! De sfeer is ontspannen. Je kunt alleen dansen of samen, ieder zijn eigen ruimte, zijn eigen ritme...

 

Programma

19.30 Inloop. Kopje thee/lekkers.

Dansen tot 22.00u

Samen afronden, ervaringen delen tot 22.30u

 

Heerlijk om aan te komen met een theetje en om vervolgens langzaam de verbinding te maken met het lichaam, alles te laten ontwaken en ruimte te geven. Angela Roelen, inspirator van Bewust Bollenstreek én ooit yogadocente begeleidt je om lekker in je lijf aan te komen, daarna dansen we vrij! Super dankbaar om deze avond mogelijk te maken samen met de muziek van lieve dj René Verlaan. Andersoortige muziek, wereldmuziek, muziek met schoonheid, waardoor je het dansen als meditatief zult ervaren. Op de dansvloer zijn we één met de muziek, ons lichaam.

Op de dansvloer praten we niet, anders gaat ons hoofd zich weer met ons bewegen bemoeien. En we dansen op blote voeten, omdat we dan nog meer het contact van onze voeten op de grond voelen. Sokken of dansschoentjes kan natuurlijk ook. 

En, wil je vriend/vriendin niet mee? De evenementen van Bewust Bollenstreek nodigen altijd uit tot een warm samen zijn, dus weinig ruimte om je alleen te voelen. Voel je welkom!

 

Bewust Bollenstreek is een netwerk van + 170 professionals met een missie: een bewuste, gezonde, duurzame en fijne samenleving in de Bollenstreek. Op de website vind je een compleet overzicht, ook van alle activiteiten in de regio. Inspirator van Bewust Bollenstreek, Angela Roelen, organiseert tal van evenementen, zoals Lezingen, Filmavonden, BewustCafé, Bewust Inloop, Samen Mediteren, Informatieavonden met één rode draad: inspiratie - ontmoeting - plezier.

Leuk je ook daar te ontmoeten!

Je kunt de nieuwsbrief aanvragen om op de hoogte te blijven. 

Meer Informatie + Aanmelden

22 augustus 2020

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Ontmoetingsruimte Bewust Bollenstreek, Lindenplein 6, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.