ZO 11 oktober 2020 20.00-21.00 uur
Stadsverlichting: Samen mediteren. Iedere 2e zondag van de maand. Doe je mee?
Noordwijk

Samen mediteren helpt je in een dieper thuiskomen. Beginners en gevorderden welkom! We maken hierbij onderdeel uit van Stadsverlichting en volgen de FBlive meditatie van Tijn Touber en Binkie Touber. 

 

Praktisch:

We zitten op stoelen, maar voel je vrij een meditatiekussentje mee te nemen, als je dat liever wilt.

Aanmelden via onderstaand e-mailadres,  graag! Op het laatste moment aansluiten is ook prima. 

Er is thee. Bijdrage: vrijwillige donatie in het potje.

 

Wat is meditatie

Meditatie ervaart iedereen weer anders, er zijn veel verschillende vormen. Voor de een is het een stilstaan bij het lichaam, bij de adem. Het leert je focussen, je aandacht te richten, waardoor de monkey mind tot rust komt. Dat geeft ontspanning. Stil zitten is niet altijd gemakkelijk. Hoe fijn om het samen te doen! Dat is heel bekrachtigend én verbindend. We starten met een begeleide meditatie, maar natuurlijk zijn gevorderden welkom om hun eigen beoefening te volgen. Samen zitten....

 

Over Stadsverlichting

Een cultuur van verlichting

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Mensen stellen hun huiskamers open voor meditatie. Zo stellen wij graag onze ontmoetingsruimte van Bewust Bollenstreek open. 

Harmonie & Flow

Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld. Samen verlichten we de Bollenstreek!

Waar & Wanneer

Net als elders in huiskamers over de hele wereld wordt elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd. Mensen komen tussen 19.45 en 20.00 uur binnen. Om 20.00 uur starten we met een begeleide meditatie, waarna we ook in stilte zitten. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld met een kopje thee.

 

Over Angela en LiefdeWerk

Ik heet je van harte welkom in het sfeervolle pop up Café De Liefde in het voormalige ABN/AMRO gebouw aan het Lindenplein. 

Alles wat ik doe staat in teken van zelfliefde - samenliefde - universele liefde. Je kunt een afspraak maken voor coaching of opstellingen of kijk op de agenda wat voor bijzondere evenementen er nog meer op de agenda van Café De Liefde staan. Een filmavond, een creacafé, een wandeling... Je bent van harte welkom!

Wil je de agenda van LiefdeWerk ontvangen? Mail angela@liefdewerker.nl ovv gastenlijst!

Meer Informatie + Aanmelden

11 oktober 2020 | Inloop 19.45u
| vrijwillige bijdrage

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Café De Liefde (voormalige ABN/AMRO), Lindenplein 6, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.