ZO 13 september 2020 20.00-21.00 uur
Stadsverlichting: Samen mediteren. Iedere 2e zondag van de maand. Ook dat is LiefdeWerk. Doe je mee?
Noordwijk

Samen mediteren helpt je in een dieper thuiskomen. Beginners en gevorderden welkom! We maken hierbij onderdeel uit van Stadsverlichting! Ook dat is LiefdeWerk...

 

Praktisch:

We zitten op stoelen, maar voel je vrij een meditatiekussentje mee te nemen, als je dat liever wilt.

Aanmelden via onderstaand inschrijfformulier, graag! Op het laatste moment aansluiten is ook prima. 

Er is thee. Bijdrage: vrijwillige donatie in het potje.

 

Wat is meditatie

Meditatie ervaart iedereen weer anders, er zijn veel verschillende vormen. Voor de een is het een stilstaan bij het lichaam, bij de adem. Het leert je focussen, je aandacht te richten, waardoor de monkey mind tot rust komt. Dat geeft ontspanning. Stil zitten is niet altijd gemakkelijk. Hoe fijn om het samen te doen! Dat is heel bekrachtigend én verbindend. We starten met een begeleide meditatie, maar natuurlijk zijn gevorderden welkom om hun eigen beoefening te volgen. Samen zitten....

 

Over Stadsverlichting

Een cultuur van verlichting

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Mensen stellen hun huiskamers open voor meditatie. Daar doet LiefdeWerk graag aan mee!

Harmonie & Flow

Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld. Samen verlichten we de Bollenstreek!

Waar & Wanneer

Net als elders in huiskamers over de hele wereld wordt elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd. Mensen komen tussen 19.45 en 20.00 uur binnen. Om 20.00 uur starten we met een begeleide meditatie, waarna we ook in stilte zitten. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld met een kopje thee.

 

Over mij en LiefdeWerk

Steeds weer zoekend naar verbinding in de mensen, tussen de mensen, met de goddelijke bron. Dat is de kern van LiefdeWerk. Met coaching, opstellingen (individueel én maandelijkse workshops) worden verbindingen, voorbij kindpijnen hersteld en herinneren we weer onze natuurlijke staat van zijn, die liefde is. Wil je meer informatie over wat ik met mijn LiefdeWerk voor jou kan betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen.

Meer Informatie + Aanmelden

13 september 2020 | Inloop 19.45u
vrijwil

06 22329846
angelaroelen AT gmail DOT com

Ontmoetingsruimte Bewust Bollenstreek, Lindenplein 6, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.