DO 06 augustus 2020 20.00-20.30 uur
Bewust Check In
Online

Bewust Bollenstreek is er voor jou!

 

Bewust Check In

Loop je vast? Heb je behoefte om te delen? Voel je je eenzaam? Wil je stilstaan bij wat leeft in jou en zo ruimte geven aan jezelf? Van binnen naar buiten brengen, wat erkend wil worden?

 

Het écht aanwezig zijn bij wat er speelt, is helpvol én helend. Met een Bewust Check In nodigen wij je uit om bij jezelf te zijn. Met alles wat er is op dat moment. Er hoeft niets te worden opgelost. Het is niet de bedoeling om op elkaar te reageren. Dit helpt je om jezelf écht welkom te heten én de ander, ieder in zijn authenticiteit. Je bent. En dat is precies goed. Dat geeft ruimte, respect en ontspanning.

 

Meld je aan voor een online Bewust Check In van 30 minuten!

 

Hoe gaat zo’n Bewust Check In

Een host van Bewust Bollenstreek heet jou en de andere deelnemers (max. 4) welkom in een online Zoomsessie.

 

We starten met een bodyscan van 5 minuten. De host begeleidt je om stil te staan bij je lichaam. Je volgt je adem, je scant je lijf van je tenen tot aan je kruin. Om zo écht contact te maken met je lichaam.  

Daarna worden de deelnemers om beurten uitgenodigd om te delen wat ze voelen, wat voor gedachten er opkomen, wat er speelt in het moment.  Elke deelnemer krijgt 5 minuten de tijd. Daarna kan gereageerd worden op wat het delen van de ander met jou heeft gedaan. Als afronding deelt ieder wat deze Bewust Check In je heeft gebracht, hoe je er nú bij zit.

 

Laat je verrassen door de kracht van deze duidelijke methode.

 

Aanmelden

Op de agenda van Bewust Bollenstreek vind je 2x per maand een Bewust Check In. Eén live Bewust Cirkel m/v op de maandagavond en één online Bewust Check In op de donderdagavond. 

 

Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier, waarna je een link ontvangt voor een Zoomsessie. Jouw bijdrage € 5. Vooraf betaal je per iDeal.

 

Doe je voor het eerst mee? Zorg dan dat je 5 minuten voor aanvang inlogt, dan krijg je een korte uitleg.

 

Doel van de Check In

Je leert om in contact te komen met jezelf, écht verbinding te maken en zo ook met anderen. Niemand praat over een ander, alleen over zichzelf. We vormen een veilige ruimte, waarbij iedereen gezien en gehoord wordt. Het is één grote oefening in puur aanwezig zijn, wat zeer krachtig is én helend. Want als alles er mag zijn, zoals het is, geeft dat rust, ontspanning, ruimte. Wát er ook is… Een respectvolle manier van omgaan met jezelf én anderen. Doe je mee?

 

De host speelt niet de rol van therapeut/coach, maar is begeleider van het proces en tijdbewaker. Bovenal medemens. Het huidige team van hosts bestaat uit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts:

 

Annette Oppenberg (Solve !t)

José Kortekaas (Hart van Jade)

Angela Roelen (inspirator Bewust Bollenstreek, LiefdeWerk)

Gabie Devaney (Reconnect your Heart)

 

Meer Informatie + Aanmelden

06 augustus 2020

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Online, Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.