DI 18 augustus 2020 19.30-20.45 uur
Summer School BB: Je eetgedrag onder de loep. Wat bepaalt jouw voedingskeuzes?
Online

Je eetgedrag onder de loep: wat bepaalt jouw voedingskeuzes

door Bianca Hermans van Compleat Coaching

 

Je hebt vandaag weer hard gewerkt, boodschappen gedaan, gekookt, keuken op geruimd, kids liggen eindelijk op bed. En nu... nu is het eindelijk tijd voor jou. Je maakt een lekker kopje thee en legt een pak koekjes op tafel voor jou en je partner. "Even een lekker koekje. Jij ook?" Oma zei altijd "je hebt twee handen, dus pak er maar 2".

En dat doe jij ook. Geheel ongemerkt pak je er daarna weer twee. Samen geniet je van die ene leuke serie en tegen het eind van de serie graai je in een lege verpakking. Je baalt er onwijs van die gewoonte en de volgende dag laat je de koekjes bewust in de kast liggen. Maar een paar dagen later is het weer zo ver. En weer gaat het pak ongemerkt op. Hoe ga je hier ooit controle over krijgen?! Het gaat toch vanzelf?!

 

Tijdens deze workshop ga jij je eigen eetgedrag onder de loep nemen en ontdek je wat er achter jouw voedingskeuzes zit. Én maak je de eerst stap in het voorgoed veranderen van vervelende gewoontes.

 

==> Lees hier meer over Bianca en Compleat Coaching!

Of luister hier alvast naar de podcast met Bianca...


Bewust Bollenstreek Summer School

Deze online workshop maakt deel uit van het programma van Bewust Bollenstreek Summer School!

6 weken lang op maandagochtend, dinsdagavond en woensdagochtend zijn er in totaal 18 online workshops te ervaren. Groeien in bewustzijn = groeien in liefde voor het leven! We gunnen het je van harte! Groei je mee?

Leuk om samen met anderen deze zomer onderweg te zijn in bewustzijnsverruiming op een vrije, speelse manier en elkaar langs de digitale weg te ontmoeten. Aan de start of aan het eind van een zomerdag tune je online in. Alle workshops zijn interactief, dus met ruimte voor persoonlijke aandacht en al je vragen.

 

Praktisch

Je kunt je hieronder aanmelden, dan ontvang je na betaling een Zoom-link die je entreeticket vormt voor deze live online workshop. Je hebt een laptop of mobiel met camera nodig. Nog nooit gedaan? Je ontvangt van ons  een eenvoudige instructie voor het gebruik van Zoom.  Dat is écht eenvoudig, maar ook als je hulp nodig hebt... We helpen je graag met opstarten! 

Samen veranderen we de wereld. Doe je mee?

 

Meer Informatie + Aanmelden

18 augustus 2020

06 22329846 (Angela)
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Online, Online

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.