ZA 20 juni 2020 10.30-12.30 uur
Bewust Bollenstreek Wandeling * DEZE WANDELING IS VOL *
De Zilk

*** DEZE WANDELING IS VOL! MAX. 15P. HOU DE AGENDA IN DE GATEN VOOR DE VOLGENDE WANDELING***

 

We gaan weer wandelen!

Het thema van deze wandeling is ‘Afstand en nabijheid’. Hoe kijk je aan tegen deze thema’s nu in jouw leven? Houd je afstand of juist niet? Fysieke afstand of juist emotionele afstand? Wat is nabijheid voor jou? En kun je nabijheid ervaren ook als er afstand is? Laten we hier samen in ontdekken en ons verwonderen.

Daarnaast genieten we van het wandelen, elkaars gezelschap en de natuur in de prachtige duinen. De wandeling wordt begeleid door Petra Meiburg Natuurcoach.

We verzamelen op de parkeerplaats van de Amsterdamse Waterleidingduinen, Joppeweg 1 in De Zilk. De start van de wandeling is om 10.30 uur. De wandeling is gratis. Je hebt wel een dagkaart á € 1,50 nodig om in de duinen te wandelen. Deze kun je van te voren online kopen via https://awd.waternet.nl of ter plekke via de betaalautomaat.

Als je met de auto komt kun je gratis parkeren aan de rand van De Zilk en een paar minuten lopen naar de ingang van de Waterleidingduinen. Parkeren op het parkeerterrein kost € 2,- per auto.

Na de wandeling drinken we, voor wie dat wil een kop thee op de parkeerplaats. Rond 12.30u sluiten we af.

We wandelen met maximaal 15 personen zodat we, voor wie dat wil, voldoende afstand kunnen houden.
LET OP: aanmelden met onderstaand formulier is verplicht!

Regelmatig organiseert Bewust Bollenstreek een Bewust Bollenstreek Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. Kijk ook eens op onze FBpagina, waar we online BewustCafé Live en ZenZondag organiseren. Heerlijk dat we elkaar nu ook weer live kunnen zien! Op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

De Bewuste Wandelingen van Bewust Bollenstreek worden georganiseerd door Petra Meiburg Natuurcoach

Meer Informatie + Aanmelden

20 juni 2020

Amsterdamse Waterleidingduinen, Joppeweg 1, De Zilk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.