DI 12 mei 2020 20.00-21.30 uur
Bewust Bollenstreek Lezing: Gezond leven in deze tijd! door Juglen Zwaan
Bij jou thuis

Immuunbooster: Gezond leven in deze tijd!

 

Voedingsexpert Juglen Zwaan geeft een online lezing voor Bewust Bollenstreek! Juglen is al eens bij ons te gast geweest in de Bollenstreek en dat werd heel positief ontvangen. Hij heeft ongelooflijk veel kennis in huis en kan daar ook nog eens heel helder over vertellen én praktische tips geven. Deze live webinar zal je zeker inspireren!

Meer dan de helft van Nederland is chronisch ziek. We worden wel steeds ouder, maar desondanks krijgen we ondertussen op steeds jongere leeftijd klachten. Onze eigen afweer werkt bij veel mensen niet optimaal, waardoor ziektes op de loer liggen. Zeker in deze tijd waarin het coronavirus ons in de greep houdt, is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen.

Hoe kun je met leefstijl, voeding en supplementen je weerstand versterken? In deze webinar geeft Juglen Zwaan je vele praktische tips, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Over Juglen

Juglen is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij is een gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten en schreef de boeken De supplementenwijzer, De voedingswijzer en De receptenwijzer. Zijn website met veel praktische informatie en webshop trekt veel bezoekers: www.ahealthylife.nl. Juglen is inmiddels meer dan 8 jaar onderdeel van het radioprogramma gezondheidsnieuws en is vaste gast in het TV-programma Wat eten we op SBS6. Hij studeerde Voeding & gezondheid aan de Open Universiteit en blijft kritisch onderzoeken en moderne wetenschap combineren met eeuwenoude kennis. 

Klik hier om nu al zijn gratis basis receptenboek te ontvangen! Gratis E-book!

 

Praktisch

Je kunt je aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier, waarna je kunt betalen via iDeal. Je ontvangt vervolgens een bevestiging. We wensen je dan heel veel plezier én prachtige stappen in een bewustere leefstijl!

 

Dankbaar

zijn wij voor de samenwerking met Bewust Achterhoek, met wie wij deze lezing van Juglen organiseren. 

 

Over Bewust Bollenstreek

Bewust Bollenstreek is een échte ontmoetingsplaats voor wie bewuster wil leven! Online ontmoeten we elkaar op onze website, daar vind je onze agenda, blogs en het overzicht van onze +170 aangesloten professionals. Ook op onze FBpagina vind je inspiratie.

Bewust Bollenstreek is veel meer dan een website en een FBpagina. We vormen juist ook een live ontmoetingsplaats met het organiseren van * Leeskring * Concert * Dans * Lezing * Film.

Dát kan nu helaas niet. We ontmoeten elkaar in deze tijd:

- Wekelijks BewustCafé Live op onze FBpagina

- 1x per 3 weken Leeskring online

- Lezing Online (waarvan dit de eerste is...)

==> Vraag hier onze nieuwsbrief + agenda aan! Dan blijf je op de hoogte!

Meer Informatie + Aanmelden

12 mei 2020

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Online, Bij jou thuis

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.