VR 24 januari 2020 10.30-12.00 uur
Bewust Bollenstreek Leeskring 'In jouw kus opnieuw geboren' van Niels Zwakhals
Lisse

Welkom bij deze leeskring "Levenskunst" bij Grimbergen Boeken in Lisse,

waarin we boeken bespreken in de filosofie, esoterie en psychologie. 

 

Over deze leeskring van Bewust Bollenstreek
In deze leeskring bespreken we vooral wat ons raakt in het boek, lezen we favoriete passages voor en zo inspireren we elkaar. Het boek is verbindend én stimuleert ons in bewuster leven, zodat we steeds meer de kunst van het leven verstaan. In tegenstelling tot andere leesclubs van Grimbergen word je geen vast lid van deze groep. De onderwerpen lopen uiteen, en je kunt per boek bezien of je daarbij wilt aansluiten. Begeleiding: Angela Roelen (inspirator Bewust Bollenstreek en LiefdeWerker)

Volgende leeskring: 28 februari "De Alchemist" van Paulo Coelho. 

 

Praktisch

Aanmelden kun je via info AT grimbergenboeken DOT nl of loop even de winkel binnen! Natuurlijk heb je het boek vooraf gelezen.Het is bij Grimbergen te koop. Bestel tijdig. Het is niet verplicht het boek aan te schaffen (bibliotheekboek kan ook). De toegang is gratis. Vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee. Na afloop ruimen we met z'n allen op.

 

Over het boek
In deze parel vol gedichten, brieven en verhalen komt de liefde helemaal tot leven en worden je de diepste verlangens van het hart onthuld. Laat je meevoeren tot de liefde zichzelf thuisbrengt.  

Niels Zwakhals (1984) is dichter bij het hart. Hij uit zijn liefde voor de mystiek en de mystiek van de liefde in woord en stilte. Hij deelt alles wat hij ontvangt. Niels leeft een teruggetrokken bestaan, maar ontvangt geregeld mensen die zoeken naar wat ze zijn. Niels is vader van Livia (7) en Belle (6). Engelen bestaan. 

Meer over Niels Zwakhals, zijn werk en zijn webshop met zijn boeken: www.nielszwakhals.nl

 

Over Angela Roelen
Angela Roelen begeleidt deze leeskring. Zij heeft haar eigen praktijk LiefdeWerk én ze is inspirator/coördinator van Bewust Bollenstreek. Liefde is voor haar 'zijn' met alles wat er is, ze brengt graag mensen bij zichzelf en bij elkaar in authenticiteit. Zo ook met deze leeskring. Als coach, opsteller, mentor, inspirator, spreekster, schrijfster, staat alles in het teken van liefde en verbinding. Makkelijk? Nee! Maar wel nodig. En... liefde is alles!

Het prachtige werk van Niels Zwakhals is een van haar favoreiten om de Liefde nog meer te doorgronden. 


Over Grimbergen
Pauline is de gastvrije eigenaresse van Grimbergen boekhandel in het centrum van Lisse. Met haar enthousiasme voor boeken én haar kwaliteit van verbinden, maakt zij van deze intieme boekhandel een échte ontmoetingsplaats. Met elkaar mogen we dit soort plekken koesteren. Ik doe dat door voortaan al mijn boeken bij haar te kopen/bestellen. Doe je mee? Koester jouw lokale boekhandel in de Bollenstreek! Ook dát is bewuster leven.

Laat je inspireren door dit prachtige boek!
We maken er weer een fijne leeskring van! 

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.