ZA 07 maart 2020 10.30-12.30 uur
Bewust Bollenstreek Wandeling 'Volg je eigen pad'
Noordwijk

Tijdens de Bewuste Wandeling 'Volg je eigen pad' maak je contact met jouw verlangens. Dieuwertje Dullaert van Helende Voetmassage neemt ons heerlijk mee langs bos, zee en strand.

Neem de tijd om stil te staan om te ontdekken waar jouw verlangens liggen.

Wat wil jij? 
Wat zijn jouw dromen?
Waar gaan jouw ogen van sprankelen?

Tijdens deze wandeling lopen we met aandacht voor onze zintuigen door het prachtige duingebied en langs de zee van Noordwijk. Als je je eigen pad wilt volgen is het belangrijk dat je je gewaar wordt van wat je voelt, ziet, hoort, ruikt en proeft.

We planten tijdens deze wandeling zaadjes waaruit mooie dingen kunnen ontstaan.

Wandelen in de natuur zorgt ervoor dat je even uit de hectiek van je drukke bestaan stapt. Een blij, ontspannen en opgeladen gevoel is het resultaat.

We verzamelen zaterdag 7 maart a.s. om 10.30 uur tegenover Stayokay Noordwijk, Langervelderlaan 45. Gratis parkeren is mogelijk schuin tegenover Stayokay. Na de wandeling is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee bij Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal. Dit is voor eigen rekening. We sluiten om 12.30 uur af.

Voor wie:
Als alles in jou JA zegt;-)

Dieuwertje Dullaert van Helende Voetmassage leert mensen weer naar hun lichaam luisteren en begeleid ze om stappen te nemen om dat te gaan doen waar hun ogen van sprankelen.

Aanmelden kan in onderstaand inschrijfformulier. Mocht je op het laatst besluiten om toch mee te gaan ben je ook van harte welkom.

Iedere eerste zaterdag of zondag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. We organiseren tal van activiteiten als lezingen, filmavonden en wandelingen. Op de hoogte blijven?

==> Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

De Bewuste Wandelingen van Bewust Bollenstreek worden georganiseerd door Petra Meiburg Natuurcoach.

Meer Informatie + Aanmelden

07 maart 2020

Tegenover Stayokay, Langevelderlaan, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.