ZO 05 januari 2020 10.30-12.30 uur
Bewuste Wandeling 'jouw intentie voor 2020'
Lisse

Tijdens de Bewuste Wandeling op zondag 5 januari 2020 maak je contact met jouw wensen, verlangens en intenties voor 2020. We wandelen samen vanuit plezier en gemak door het Keukenhofbos.

 

Onder oude beuken en eiken maken we contact met onszelf en delen we ons verhaal. Onderweg doen we een aantal aandacht-oefeningen en een mooi ritueel. Deze ochtend neem je de tijd voor jezelf, je bent lekker in beweging en samen genieten we van het buiten zijn op deze mooie plek.

 

De wandeling wordt begeleid door Petra Meiburg Natuurcoach.

Zowel buiten als binnen geeft zij coaching-sessies, opstellingen en energie-checks om helder te krijgen waar je nu staat in je leven. En hoe terugkerende thema’s en problemen jou verder brengen naar meer helderheid in je leven.

Als natuurcoach neemt zij je mee naar mooie plekken in de natuur. Tijdens deze coaching biedt zij een stevige en veilige basis zodat je stil kunt staan bij wat er nu in jou leeft. Er is alle ruimte om dit te doorvoelen en te erkennen om zo jouw vraag helder te krijgen. Gebruikmakend van de natuursymboliek ervaar je de ruimte om in beweging te komen en stappen te zetten richting het realiseren van je doelen."

 

We verzamelen op de parkeerplaats van Kasteel Keukenhof, Keukenhof 1 in Lisse. Parkeren is net als de wandeling gratis.

Start van de wandeling is 10.30u

Na de wandeling is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee bij de Hofboerderij. (dit is voor eigen rekening)

Rond 12.30u sluiten we af.

Aanmelden kan via het formulier hieronder. Mocht je op het laatst besluiten om toch mee te gaan ben je ook van harte welkom.

 

Iedere eerste zaterdag of zondag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen heerlijk én we groeien in bewustzijn. Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. We organiseren tal van activiteiten als lezingen, filmavonden en wandelingen. Op de hoogte blijven?

==> Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

 

De Bewuste Wandelingen van Bewust Bollenstreek worden georganiseerd door Petra Meiburg Natuurcoach

Meer Informatie + Aanmelden

05 januari 2020

06-49970780
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Kasteel Keukenhof, Keukenhof 1, Lisse

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.