DO 28 november 2019 9.00-13.00 uur
Neem je hart in je handen. Opstelling op afspraak!
Hillegom

Wat is een Opstelling

Met een Opstelling werken we met energie. Alles is energie. Jij, ik, een gedachte, een verlangen, de criticus in jou die commentaar heeft op alles wat je zegt of doet of niet zegt of niet doet, het kind dat graag gezien en gehoord wil worden, de strijder, de onzekere, de rebel, de zorgzame, de zichzelfwegcijferende.... enz enz 

We bestaan uit een heel palet van verschillende stemmen, overtuigingen, gedachten, gevoelens, emoties.... 

Hoe ik werk met Opstellingen is dat we deze een plek geven, een stem. En daar kijken we naar, daar luisteren we naar. Zo krijg je inzicht in alles wat er in jou beweegt, waar je naar verlangt, wat je nu nog tegenhoudt. Dat is alles wat er nodig is. Kijken, luisteren, voelen en dan... beweegt er iets. Op heel natuurlijke, zachte, liefdevolle wijze. 

Waar nodig zet ik mijzelf in als instrument, als representant zo je wilt. Mijn mediumschap is van toegevoegde waarde bij het werken met Opstellingen. Maar ach, medium zijn we allemaal. We zijn het slechts vergeten.

 

Praktisch

Deze dag is er ruimte voor 2 Opstellingen. Ik ben beperkt beschikbaar, omdat ik reizende ben. In een bus, onderweg, in Europa, samen met mijn dochter van 18. Het leven nog meer ten volle willen ervaren en daarom alles wat overbodig is weggedaan, mijn huis en (bijna) al mijn spullen. Als ik in de Bollenstreek ben voor evenementen die ik organiseer voor Bewust Bollenstreek, heb ik ruimte voor slechts enkele Opstellingen. 

Je kunt deze dag kiezen voor een afspraak van 9-10.30u of 11.00-12.30u. Hou rekening met een half uurtje uitloop. Ik rond graag zorgvuldig af, zoals het klopt. Mijn tarief: € 90 excl btw, daarvoor ontvang je een factuur (aftrekbaar voor zzpers). Voor mensen met minder draagkracht... schuw niet om een afspraak te maken. Als er iets gewild wordt, bewegen we mee en maken we een andere betalingsafspraak, naar wat wel kan. 

Mail angela@liefdewerk.info ovv afspraak. 

 

Over mij

Ik ben een ervaren Opsteller en Levenscoach. Onderscheidend in die zin, dat de yogafilosofie en Cursus in Wonderen steeds weer de basis blijkt van mijn werk. Dat betekent, dat ik niet hou van ploeteren, zwoegen, hard werken om maar beter of anders te worden. Samen zitten en zijn, zodat we onze heelheid weer herinneren is alles wat er nodig is om de rest te doen versmelten. Aandacht steeds weer voor die bron van liefde in jou. Zo verspreid ik graag mijn liefdewerk. 

 

Heb je interesse in LiefdeWerk? Wil je een afspraak maken op een andere dag? Mail, dan geef ik andere mogelijkheden door op andere momenten dat ik weer in de Bollenstreek vertoef. Daar ben ik regelmatig, die streek is mij lief en daar strijk ik vast permanent weer neer als de tijd daar is. angela@liefdewerk.info. 

 

PS: mijn website is under construction en dat zal nog wel even duren. Er is genoeg LiefdeWerk en de website wordt nog niet gewild. Maar als je iets wilt weten of vragen, mail, bel of app me dan gewoon even. Dat is wel zo persoonlijk ook.

Meer Informatie + Aanmelden

28 november 2019 | 2 tijden mogelijk 9-10.30 of 11-12.30u
90 ex b | Of naar draagkracht (in overleg)

LiefdeWerk, Industriekade 1, Hillegom

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.