VR 13 december 2019 16.00-18.00 uur
BBBorrel
Hillegom

Feestelijke afsluiting van het jaar met je collega's van Bewust Bollenstreek! Er is live muziek van 'onze' Birkit en heerlijke hapjes bij Nissa Café in Hillegom. En... als je wilt, kun je cadeau's uitwisselen!

 

Deze keer een feestelijke editie van onze Bewust Bollenstreek bijeenkomsten voor leden en aspirant-leden. We zijn te gast bij Joost en Jenneke van het sfeervolle Nissa Café in de Hoofdstraat in Hillegom. Birkit zal ons inspireren met haar op het moment afgestemde muziek. Wauw dat is nog eens improvisatie! Je kunt onbeperkt drankjes bestellen én er worden heerlijke hapjes geserveerd.

 

Cadeaus

Wil jij een collega van Bewust Bollenstreek graag iets geven? Een bon voor een sessie, een product uit je praktijk/winkel, of.... Geef het met heel je hart, wikkel het in een mooi papiertje of bijzondere kaart/envelop en neem het mee naar deze feestelijk getinte bijeenkomst. Je kunt het bij binnenkomst in de speciaal daarvoor bestemde doos doen. Aan het eind van de middag mag je er dan ook een cadeau uithalen. Zal geen toeval zijn dat jij nét dat cadeau mag ontvangen, wat je verder brengt. Bewust Bollenstreek vóór elkaar dóór elkaar. Leuk om elkaar ook op deze manier te ontmoeten!

Voel je niet verplicht. Deze keer is het: wie geeft, ontvangt...

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier, waarna je een factuur ontvangt. We vragen een bijdrage van € 20 incl btw. Dat is voor onbeperkt drinken & hapjes. Enjoyyyyy!

 

Fijn om met elkaar het jaar feestelijk af te sluiten, misschien met elkaar te zingen, cadeaus uit te wisselen, elkaar werkelijk te ontmoeten. Deze bijeenkomsten zijn vruchtbaar voor je persoonlijke ontwikkeling én voor je ondernemerschap. Tot de 13e december!

 

Volgende bijeenkomsten voor leden van Bewust Bollenstreek:

Donderdag 23 januari 10-12.00u met workshop "Contact" met Gina, Qoffee & more in Lisse

Binnenkort meer details. Hou hiervoor de agenda voor professionals in de gaten. 

 

Meer Informatie + Aanmelden

13 december 2019

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Nissa, Hoofdstraat 134, Hillegom

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.