VR 29 november 2019 13.30-17.00 uur
Het Vergeten Kind: workshop Opstellingen voor vrouwen
Voorhout

Wat ben jij vergeten? Wat heb je tot nu toe verstopt? Wat hou je in? Wat als we dat kind in jou aan het woord laten? Wat zou zij te vertellen hebben? Wat vond zij van haar omgeving, toen ze opgroeide? Als we haar de ruimte geven, wat zou zij dan doen?

 

Ben jij in contact met het kind in jou? Het kind dat ervoor zorgt dat je blijft spelen in je leven en dat er magie is. Zodat je niet altijd bedachtzaam en kritisch hoeft te zijn. En niet altijd degene hoeft te zijn die verantwoordelijk is en de controle heeft.  Als je in contact bent met het kind in jou is er ruimte voor plezier, lol, luchtigheid en in het nu zijn. Het kind staat ook voor jouw kwetsbare kant.

 

En hier raak je vaak het contact met het kind in jezelf kwijt. Je hebt ergens in je leven geleerd dat je de controle kwijt raakt als je kwetsbaar bent. De beschermer of de held in jou wil je beschermen tegen pijn en verdriet. Dit perfectionistische deel van jou gaat zich aanpassen aan wat je denkt dat je vader, je moeder, je leraar, de wereld van je wil.

 

Als we dat vergeten kind weer in verbinding brengen met ons vrouw-zijn, komt er een heel natuurlijke energiebron vrij. Een innerlijke kracht, die je werkelijk kunt inzetten bij wat je te doen hebt in dit leven.

De wijze vrouw en het vergeten kind vormen een krachtige combinatie!

Kom spelen, ontdekken, ervaren, beleven tijdens deze workshop Opstellingen van Petra Meiburg en Angela Roelen. 

 

Over Petra, Angela & Opstellingen

Petra Meiburg (natuurcoach, opsteller, healing/reading) en Angela Roelen (levenscoach, opsteller, inspirator Bewust Bollenstreek) organiseren regelmatig workshops voor vrouwen. 

We gaan aan de slag met het bijzondere werken met (Familie)Opstellingen. Je gaat voelen wat er in jou leeft. Dat geeft je de mogelijkheid om in één middag een versnelde groei in je persoonlijke ontwikkeling te maken. Het werken met Opstellingen is innerlijk opruimwerk. Door te erkennen wat er is, is geweest en hier écht contact mee te maken, komt er een verschuiving ín jou. 

We zijn als mens geneigd om van pijn weg te blijven, maar met Opstellingen geven wij het op zachte wijze de ruimte. Het mag gezien, gehoord en gevoeld worden. Een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf en weer meer in verbinding met jezelf te zijn.

 

Kom maar vrouw, laat je maar zien, gewoon zoals je bent. Je bent prachtig!

 

Nog nooit meegedaan met (Familie)Opstellingen? Ervaring is niet nodig. 
Na aanmelding ontvang je een factuur voor je bijdrage van €49,50 incl. btw. Deelname is definitief na ontvangst van betaling. Onze workshops zitten snel vol, dus zorg dat je je tijdig aanmeldt als je voelt dat dit een thema is wat bij je past.

Natuurlijk is er een pauze met thee en lekkers. Houd rekening met een eventuele uitloop tot 17.30u. We ronden graag zorgvuldig af.

We zijn deze keer te gast in de bijzonder sfeervolle (schoenloze) ruimte van Yoga Centrum Voorhout (met dank aan de gastvrijheid van Esti Rotteveel). Neem gerust warme sokken mee!

Kijk voor meer informatie:

Petra Meiburg

Angela Roelen

Meer Informatie + Aanmelden

29 november 2019 | 13.30 inloop, 13.45 start
49,50

Yoga Centrum Voorhout, Nijverheidsweg 12, Voorhout

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.