DO 14 juni 2018 19.00-22.30 uur
De Loft organiseert Kick Back: voor startende ondernemers!
Lisse

Kick:Back: hét ondernemersevent voor ondernemers uit de bollenstreek!

Op donderdag 14 juni aanstaande organiseert De Loft Lisse in samenwerking met de Rabobank ondernemersevent Kick:Back. Naast een interessante hoofdspreker en leerzame keuze workshops is er ook netwerkgelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten. Deelname is gratis.

Wat kun je verwachten?

Hoofdspreker is Edwin de Jong, een jonge maar zeer succesvolle ondernemer. Edwin verzorgt een lezing waarin je wordt meegenomen in de wereld van de e-commerce, de ups & downs van het ondernemerschap en de kansen binnen de online markt.

Drie keuzeworkshops:


‘Maak een krachtige eerste indruk met lichaamstaal’

De eerste 4 seconden van een gesprek bepalen wat voor indruk je achterlaat, waarvan 93% wordt gevormd door je gedrag en houding. Gelukkig geeft Monica Bunnik trainingen ‘Gastvrije lichaamstaal’ aan bedrijven zoals Shell en Nespresso, en deze avond ook aan jou! In deze workshop oefen je op een aantrekkelijke eerste indruk bij potentiële opdrachtgevers, zodat je meer kans maakt op het binnenhalen van die opdracht!

‘Pensioen! Dat komt vanzelf toch wel goed?’

Als ondernemer heb je, in tegenstelling tot veel werknemers in loondienst, zelf de verantwoording om al dan niet pensioen te gaan opbouwen. Het is dus van belang dat je inzicht hebt in de (on)mogelijkheden en eventuele valkuilen. In deze interactieve workshop geeft Onno Anten van de Rabobank hier meer informatie over zodat je zelf jouw afwegingen kunt maken.

‘Online Sales Funel’

Hoe converteer je bezoekers naar klanten? Aan de hand van de Sales Funel laat Kees Noort je zien hoe je met een praktisch model stapsgewijs bezoekers interesseert in je merk.

Lekker netwerken

En natúúrlijk blijft er na afloop nog voldoende tijd over om onder het genot van drinks & bites (nieuwe) relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Aanmelden

Kom je ook? Kick:Back vindt plaats op De Loft Lisse, Heereweg 345 (2161 CA) te Lisse, van 19.00 uur tot 22.30 uur. Deelnemen aan het evenement is gratis via deloftlisse.nl/kickback. Op deze website kun je ook het programma van de avond bekijken.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.