VR 05 april 2019 19.30-22.00 uur
Avond over liefde en reïncarnatie. Schrijver Bas Steman vertelt: hoe liefde over de dood heen zn weg vindt
Lisse

In één adem las ik dit prachtige boek van Bas Steman. Zo helder en ook nuchter beschrijft hij hoe hij momenten uit zijn vorig leven herinnert, wat dat met hem doet, zijn ongeloof ook, maar er is geen ontkomen aan. Zijn zoektocht is verbijsterend, met bijzondere details. Hij was te gast bij Jacobine Geels op zondag. Fijn dat Bas zijn verhaal ook wil vertellen in de Bollenstreek! De avond wordt ingeleid door reïncarnatietherapeut Arthur de Jong en wordt gehouden in intieme setting in restaurant De Oude Pastorie (max 50p).

 

Over het boek "Morgan, een liefde"

Een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn. Tijdens een parachutesprong krijgt de schrijver een paniekaanval. Zijn vriendin spoort hem aan de oorzaak van zijn angst te onderzoeken: waarom krijgt hij soms beelden door, herinneringen die niet van hem kunnen zijn? De zoektocht voert hem naar Wales, naar een oude vrouw die nog altijd naar haar grote liefde verlangt. Daar wordt duidelijk wat hij eigenlijk altijd al wist.

Morgan, een liefde is een autobiografische roman (2018) over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

Bas Steman schreef eerder: De Aankomst, roman (2013),  Naakt in de Orkaan, belevingsbiografie over Ramses Shaffy (2003), Tinus! Tinus! Van anorexia tot goud, belevingsbiografie over Leontien van Moorsel (2002).

 

Pauline Goedemans van Grimbergen Boekhandel in Lisse zorgt ervoor dat je het boek eventueel ook tijdens de avond kunt aanschaffen en kunt laten signeren door de schrijver.

 

RESERVEER HIER JE KAARTJE!

 

KIJK HIER EEN TRAILER VAN MORGAN, EEN LIEFDE

 

Inleiding door reïncarnatietherapeut

Regressie- en reïncarnatietherapeut Arthur de Jong zal de lezing inleiden.

"Elk probleem of klacht is ooit ergens begonnen, of het nu een burn-out is, een depressie of een bepaalde overtuiging of blokkade. En in elk probleem ligt ook de oplossing. Met deze therapievorm ga je rechtstreeks terug in de tijd naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht is ontstaan om het daar te helen." Ook zal hij vertellen over een nieuwe vorm "A journey to love", waarbij je een reis maakt naar een vorig leven waarin je je soulmate kende en herkende.

 

Over restaurant De Oude Pastorie

We zijn te gast in restaurant De Oude Pastorie in Lisse. Een pand met een rijk verleden. Het werd bewoond door meerdere predikantgezinnen, tot de tweede wereldoorlog. In 1940–1945 diende de Oude Pastorie als noodhospitaal voor gewonden en daarna werd het pand in beslag genomen door de Duitsers en fungeerde het als hoofdkwartier.

Bijzondere setting voor een bijzonder verhaal!

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

05 april 2019 | Inloop 19.30u, start 20.00u

06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Restaurant De Oude Pastorie, Grachtweg 2, Lisse

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.