WO 31 oktober 2018 19.00-21.30 uur
Workshop Leve de Liefde!
Lisse

Liefde=Energie!

Pas als de liefde (energie) stroomt in jou, kan het (onvoorwaardelijk!) overstromen naar anderen en naar je werk.

Dat is de boodschap die LiefdeWerk steeds weer uitdraagt. Dus heb je een liefdesrelatie die niet zo lekker loopt?

Heb je geen lief, maar zou je die wel graag willen? Bindingsangst? Verlatingsangst? Loop je in relaties met vrienden/kennissen/collega's steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Wil je meer bezield leven? Werken met passie?

Dan is er LiefdeWerk aan de winkel!

 

Aan de slag

We gaan samen, in kleine groep, aan de slag met het bijzondere werken met Opstellingen. Deze workshop is dus niet als je alleen maar komt kijken, maar juist voor de mensen die echt ZELF ACTIEF aan de slag willen. Een workshop waar je veel uit kunt halen, voor de echte liefdewerkers onder ons.Een methode die blootlegt hoe verbindingen zijn. In plaats van erover praten, leer je met Opstellingen vooral te VOELEN. Door verbindingen (of de afwezigheid ervan) te VOELEN, worden we ervan BEWUST. En pas als we ervan bewust worden, kan er van binnenuit iets veranderen. Dus niet met je hoofd, maar met HART en ZIEL. En dat geeft ruimte. Ruimte aan jou om je leven te leven zoals dat past bij jou, van binnenuit.

 

Doel

Mijn doel is om de liefde te laten stromen. Met hart en ziel ben ik een liefdewerker. Dat doe ik met individuele coaching, verbindende communicatie, en de kracht van Opstellingen.

Wat is de waarde die jij uit de workshop kunt halen?

Ruimte, lichtheid, energie, liefde. Juist door naar blokkades, zwaarte, pijn, toe te gaan. Dat klinkt tegenstrijdig. We zijn als mens geneigd om "negatieve" emoties en gevoelens niet te willen, ze weg te drukken, in te slikken, negeren... Steeds weer verwonder ik mij over de kracht van Opstellingen. Als we de moed opbrengen om er naartoe te durven gaan, haalt dat druk van de ketel, komt er verlichting, lucht, ruimte in het familiesysteem en daarbij ook in jou.

Ruimte voor de LIEFDE! Ruimte om je open te stellen voor een nieuwe lief, de banden aan te halen met je partner, anders te communiceren met je collega's, of om eindelijk werk te maken van je roeping.

Mijn moeder zei altijd "Liefde is een raar ding". Mijn dochter antwoordde ooit op mijn vraag, wat is liefde: "Liefde is alles!" Dat is mijn vrouwelijke bedding. De waarheid ligt in het midden, in beiden. Zullen we de Liefde deze workshop beter gaan begrijpen, door alles te durven aan te zien, te doorvoelen? Als liefde dan "Alles" is, mag je jezelf WAARD vinden om deze te ervaren.

Leve de Liefde!

 

Aanmelden

Stuur een e-mail naar angela AT liefdewerk DOT info ovv Leve de Liefde.

Je ontvangt daarna een factuur voor de bijdrage van € 30 excl btw.

Na betaling ontvang je een bevestiging van je deelname aan deze workshop.

 

Meer over mij

Meer weten over mij, mijn andere workshops, lezingen en masterclasses over liefde en relaties?

Kijk op www.liefdewerk.info, daar kun je ook mijn nieuwsbrief aanvragen.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.