DO 04 oktober 2018 19.30-22.00 uur
Masterclass Energy Awareness van Juno Burger!
Hillegom

Bewust Bollenstreek organiseert deze bijzondere masterclass van Juno Burger! Juno werkt in het hele land. We zijn dankbaar dat hij deze bijzondere masterclass nu ook in onze eigen Bollenstreek wil geven!

 

Over de Masterclass:

Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning? Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest? Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht. Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop. Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen. Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken. Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

 

Over Juno Burger:

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 22 jaar levensstudie naar het compassievolle hart. Hij legt je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

www.junoburger.com

 

Alleen via reservering! Beperkt aantal plaatsen en de masterclasses van Juno zitten snel vol!

Meer Informatie + Aanmelden

04 oktober 2018 | Inloop 19.30u, start 20.00u
25 | incl. 1 drankje in de pauze. Reserveren verplicht! Na betaling via iDeal ontvang je een bevestiging


info AT bewustbollenstreek DOT nl

Stichting Cultuurbeleving Hillegom, Prinses Irenelaan 16, Hillegom

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.