WO 01 december 2021 09.00-10.00 uur
Gratis InloopSpreekuur
Noordwijk-Binnen

Wil je het anders, maar weet je (nog) niet hoe? Vind je het lastig om te gaan met je gevoelens en emoties? Vind je het fijn dat er even iemand met je meekijkt? Je hoeft het niet alleen te doen. Voel je welkom tijdens het gratis InloopSpreekuur van Herberg De Liefde.

Mannen, vrouwen, jongvolwassenen kunnen binnenlopen, iedere woensdag tussen 9 en 10u. Daar zijn Mary-Lou en Angela Maria. En er is altijd thee en lekkers.

Mary-Lou

Mary-Lou Kruijer, holistisch therapeut en paramedisch coach bij BodyBrainBalance, praktijk voor fysieke, mentale en emotionele balans.
Kom los van angst, stress of pijn en kom er achter wat jou tegen houdt om geluk te ervaren. Zodat je kunt gaan leven vanuit balans, veerkracht en innerlijke vrijheid.

Meer over BodyBrainBalance

Angela

Angela Maria is de initiatiefneemster van Herberg De Liefde. Als Levenscoach en FamilieOpsteller werkt zij in essentie en nodigt ze mensen uit om te 'reizen' in het hart. Om weer verbinding te  maken met wat daar leeft, wat daar aan verlangen ligt. Je bent precíes zo bedoeld ... die essentie mag gelééfd worden. Je mag thuiskomen... Juist ook mensen met diagnoses, al lange wegen van psychische hulp, zijn van harte uitgenodigd voor een andere kijk, op diepere lagen.

Aanmelden is niet nodig. Het spreekuur is gratis. Je kunt eenvoudigweg binnenlopen.
Schikt dit tijdstip je niet, maar wil je wel graag even samen sparren? Mail angela@liefdewerker.nl voor een andere afspraak. Intakegesprekken zijn sowieso gratis.

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door Angela Maria. Een inspirerende plek om anderen te ontmoeten die willen leven in liefde en waarheid en om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn. Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden, spirituele proeverijen, ligconcerten, creacafé, blotevoetendansen, lezingen en samen eten. Er is een gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten) & kledingruilfeestjes.

Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er ... wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl

Meer Informatie + Aanmelden

01 december 2021
gratis

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.