DO 02 december 2021 10.00-13.30 uur
Verwenochtend Your Inner Nature Yoga + lunch
Noordwijk-Binnen

Een heerlijke ontspannen ochtend om terug te keren naar Your Inner Nature met Jan Kraayenoord! Een terugkeer naar jouw essentie, door te verbinden met je adem, met je lichaam. Na een theetje en elkaar ontmoeten, zoeken we onze yogamat op. Jan Kraayenoord van Melted Heart geeft op unieke wijze Yin Yoga én deze wordt ondersteund met práchtige muziek. Jan was ook eigenaar van biologisch eetcafé De Bonte Kraai in Katwijk én maakt vandaag speciaal voor ons een heerlijke soep voor onze lunch. Angela zorgt voor brood, fruit en ander lekkers daarbij. Een feestje …

Yin Yoga

Yin staat voor Your Inner Nature! Yin Yoga is een vorm van yoga die al eeuwen oud is. Het is een langzame en rustige vorm van yoga en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord. Met rustige houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden; 1 tot 8 minuten.

Hiermee wordt voornamelijk het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd doordat het bindweefsel weer beter wordt gehydrateerd. Het versterkt en versoepelt de pezen en gewrichten. Het verbetert je mobiliteit, maakt krachtig en maakt je lichaam leniger.

Yin yoga heeft een rustig karakter en is voor iedereen geschikt. De lessen zijn juist zo lekker doordat je niet heel intensief hoeft te bewegen maar juist de tijd kunt nemen. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uitnodigt om niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

Een zachte uitnodiging tot overgave, aan het leven zelf …
Een verwenochtend in Herberg De Liefde, samen met Jan en Angela, kom je ook?

Kun je deze keer niet, maar word je er blij van? Donderdag 2 december is de volgende verwenochtend met YIN + lunch!

Praktisch

Eigen yogamatje (matrasje of deken om op te liggen) en dekentje meenemen
Jan zorgt voor heerlijke soep, Angela voor brood en fruit daarbij.

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een échte ontmoetingsplaats in teken van spiritualiteit, op een prachtige locatie op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door liefdewerker Angela Maria. Een plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn, een plek om samen te zijn, een plek om te delen.
Iedere dinsdag InloopCafé 10.00-12.00u
Iedere zaterdag Wandeling van Binnen naar Zee 11.00-12.30u

Het is fijn om anderen te ontmoeten en je te laten inspireren bij de bijzondere evenementen, zoals filmavonden met napraatcafé, spirituele avonden met medium, blotevoetendansen, samen eten, spirituele proeverijen, ligconcerten en lezingen. Kijk op onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl

Meer Informatie + Aanmelden

02 december 2021
30 | incl vega lunch

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.