VR 03 december 2021 14.00-17.00 uur
Van ANDERS voelen, naar ECHT léven! Workshop Opstellingen voor Vrouwen
Noordwijk-Binnen

In een drie-luik van Opstellingen, samen met andere vrouwen innerlijk reizen met het bijzonder krachtige werken met Opstellingen!
Data: 19/11, 3/12 en 17/12. Je kunt je per vrijdag opgeven. Maar het is fijn als een kerngroep kiest om alle 3 de vrijdagen te reizen. Dat geeft krachtige groepsenergie én we komen steeds in diepere lagen, steeds dichter bij onze Essentie, de waarheid, de Liefde, die geleefd mag worden.

JeZelf Zijn… een oerverlangen van ieder mens. Eigenlijk zouden we dat verlangen niet moeten hebben, want het is ons geboorterecht om onszelf te Zijn. Maar we raken vaak afgedwaald van onze essentie, door onze opvoeding, cultuurbepaalde normen en waarden, wat anderen ons vertellen. Wil jij je ook ontdoen van ‘hoe het hoort en hoe het moet’, wil je leven zoals dat klopt voor jou? Gewoon jezelf zijn, niet slechts als je alleen bent, maar juist ook in verbinding met anderen? Voel je je ‘Anders’? Het zwarte schaap, het bruine eendje van de familie? Je kunt blijven ‘vechten’ tegen anderen of ‘ploeteren’ in het aanpassen, maar daarbij scheidt je je óók af van jezelf. Jouw essentie mag gelééfd worden, dat is precíes de bedoeling!

We VOELEN en ERVAREN met de krachtige methode van Opstellingen, dat zoveel meer teweegbrengt dan erover PRATEN en DENKEN! Verwacht diepgaande intuïtieve opstellingen die werkelijk voor transformatie zorgen. Je wordt niet anders, je wordt weer jezelf. Je wordt herinnerd wie je bént en vat de moed dat te leven. LiefdeWerk pur sang.

Tijd: 14.00-17.00u
Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Bijdrage: € 49 incl thee en lekkers

Aanmelden via www.liefdewerker.nl/agenda
Na betaling is je inschrijving definitief. De workshops gaan altijd door.

Neem je lekkere warme sokken mee? Tot dan!

Ieders vraag wordt beantwoord. Er is geen verschil tussen inbrenger en representant.
Samen reizen met andere vrouwen. Die gelijkwaardigheid is kenmerkend voor LiefdeWerk.

Ik werk al jaren met Opstellingen en heb het woord 'familie' al snel laten vallen. Omdat het gaat over JOU. Los van al die verhalen. Wie ben JIJ? Je bent welkom in mijn praktijk.

Liever individueel? Individuele Opstellingen hebben eenzelfde basis. Je wordt herinnerd aan je eigen intuïtie en durft er weer op te vertrouwen. Waar passend zet ik mijzelf in als instrument.  Mail angela@liefdewerker.nl om een afspraak te maken.

Meer Informatie + Aanmelden

03 december 2021
49

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

LiefdeWerk / Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.