WO 29 september 2021 19.00-21.30 uur
Workshop Opstellingen 'JeZelf Zijn'
Noordwijk-Binnen

JeZelf Zijn… een oerverlangen van ieder mens. Eigenlijk zouden we dat verlangen niet moeten hebben, want het is ons geboorterecht om onszelf te Zijn. Maar we raken vaak afgedwaald van onze essentie, door onze opvoeding, cultuurbepaalde normen en waarden, wat anderen ons vertellen. Wil jij je ook ontdoen van ‘hoe het hoort en hoe het moet’, wil je leven zoals dat klopt voor jou? Gewoon jezelf zijn, niet slechts als je alleen bent, maar juist ook in verbinding met anderen?

We kijken aan wat nog in de weg staat, doorvoelen het, met de krachtige methode van (Familie)Opstellingen! We kiezen weer voor Liefde in plaats van Angst. Je herinnert je weer wie je bént en gaat zo terug naar je essentie. Dat ís LiefdeWerk pur sang.

Verwacht diepgaande intuïtieve opstellingen die in 1 avond werkelijk voor transformatie zorgen. Je wordt niet anders, je wordt weer jezelf.

  • Aanmelden via www.liefdewerker.nl/agenda. Na betaling is je inschrijving definitief. De workshop gaat altijd door.
  • Tijd: 19.00-21.30u
  • Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
  • Bijdrage: € 49 incl thee en lekkers.

Ieder zijn ingebrachte vraag wordt beantwoord. Er is geen verschil tussen inbrenger en representant. Deze gelijkwaardigheid is kenmerkend voor LiefdeWerk.

Neem je lekkere warme sokken mee? Tot dan!

Liever individueel?

Ja, wil je je ontdoen van wat niet (meer) bij je past? Wil je vreugdevol in liefde leven, maar wil je liever individueel begeleid worden? Dat kan met een eenmalige individuele opstelling of een coaching traject. Mail angela@liefdewerker.nl om een afspraak te maken of voor meer informatie. Voor een coaching traject is er altijd eerst een gratis vrijblijvende kennismaking. Maak daar gerust gebruik van.

Meer Informatie + Aanmelden

29 september 2021
49

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

LiefdeWerk, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.