VR 15 oktober 2021 20.00-22.00 uur
Spirituele avond 'Vorige levens' met medium Marja Huijbens
Noordwijk

Geniet van een onspannen ‘Anders avondje uit’ in spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde!

Ervaren medium Marja Huijbens doet helderziende waarnemingen van een van jouw vorige levens. Dat is niet alleen heel bijzonder om mee te maken, maar het geeft ook inzicht in jezelf én hoe dat betreffende vorige leven een connectie heeft met je leven nu. Dat geeft vaak nét dat beetje extra dat helpvol is op je pad van bewuster leven. Marja is helder én down to earth. Ze ‘vertelt geen enge dingen’, zoals ze zelf altijd zegt. Het belooft een boeiende avond te worden. Laat je inspireren door de liefdevolle boodschappen tijdens dit spirituele ‘anders’ avondje uit!

Over Marja

Als kind maakte ik al dingen mee die niet te verklaren waren, alleen dacht ik dat iedereen dat had. Door de jaren heen merkte ik, dat ik dingen wist die andere mensen niet wisten. Het waren ook vaak dingen die ik niet kon weten omdat ik er niets vanaf wist. Maar omdat ik net zo gewoon als de rest wilde zijn, deed ik er niets mee en vertelde er ook niets over. Ik zag heel vaak gedaantes  en voelde ook heel veel aan, maar liet het daarbij.

Uiteindelijk ben ik me toch gaan ontwikkelen en zo kwam ik erachter dat er veel meer inzit dan dat ik tot dan toe had aangenomen. Ik heb verschillende stappen ondernomen om verder te komen, bijvoorbeeld een cursus Reiki 1 en 2. Ik magnetiseer, heb een opleiding Touch for Health gedaan en Bachbloesemremedies. Verder leg ik zigeuner- en Tarotkaarten en hou me bezig met psychometrie van foto’s en voorwerpen. Ik zie, voel, ruik en hoor de dingen die ik mag vertellen. Er zijn op dit moment vier Gidsen die mij daarbij helpen.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in Lisserbroek, waar ik consulten en behandelingen geef. Ik treed op in zalen en in de weekenden ben ik regelmatig te vinden op beurzen door heel Nederland. Ik woon in Lisserbroek en heb samen met mijn man vier dochters en twee kleindochters.

Aanmelden

Je kunt je plaats(en) reserveren en betalen á € 15 incl thee/lekkers via www.liefdewerker.nl/agenda
Aan de deur (gepast, contant) alléén als er nog plek is (max 20p).
Bel Angela op de dag zelf of dat mogelijk is (06 22329846).
Iedere bezoeker ontvangt, als hij/zij wil natuurlijk, een helderziende waarneming.

Herberg De Liefde

In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden met napraatcafé, blotevoetendansen, lezingen, ligconcerten en spirituele avonden. Er is een gratis MaandViering, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats!

We geloven in de kracht van samen. Kijk op onze agenda voor meer informatie over onze Cirkels:

  • Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
  • Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
  • Healing Circle met Angela Maria
  • Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
  • Filosoferen en mediteren met Olivier van Gulik
  • Spiritualiteit in de opvoeding met Sietske Damstra
  • Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

Meer Informatie + Aanmelden

15 oktober 2021
15

06 22329846 (Angela)
angela AT liefdewerker DOT nl

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.