DI 17 augustus 2021 00.00-00.00 uur
Prognos Therapie - een combinatie van oosterse geneeswijzen en westerse reguliere geneeskunde
Lisserbroek

De Prognos is een combinatie van oosterse acupunctuur en westerse reguliere geneeskunde en is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring. Het is een hightech computergestuurd meetsysteem, dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de ruimtevaart. De Prognos is in staat om vast te stellen welke verstoringen er zijn ontstaan. Als bekend is wat de oorzaak is van de klachten kan het probleem bij de bron aangepakt worden.

Met de Prognos kunnen klachten verholpen worden, zodat je weer gezond wordt. Veel klachten worden veroorzaakt door virussen, schimmels, bacteriën of parasieten. De oorzaak kan ook van buitenaf komen. Een voorbeeld hiervan is verontreinigingen door zware metalen (gebit). Met de Prognos wordt het evenwicht hersteld en zullen de klachten verdwijnen.

Ook bij chronische ziekten kan de Prognos een belangrijk hulpmiddel zijn. Veel chronische ziekten (bijvoorbeeld diabetes of reuma) kunnen we met de reguliere geneeskunde meestal niet genezen. Met de Prognos kun je wel het verloop van de ziekten beïnvloeden zodat de ziekte onder controle blijft. Patiënten ervaren minder klachten en voelen zich beter en fitter.

De Prognos kan ook ingezet worden als preventie van ziekten. Lang voordat een klacht ontstaat is de energie in de meridianen al verstoord. Als dit voortijdig wordt ontdekt en behandeld krijgen ziekten geen kans zich te ontwikkelen. De Prognos zou daarom ook prima ingezet kunnen worden om ziekteverzuim terug te dringen of in sportscholen om prestaties te verbeteren.

Een meting met de Prognos gebeurt met een meetstift aan de uiteinden van de vingers en de tenen en is volkomen pijnloos.

Meer Informatie + Aanmelden

17 augustus 2021 t/m 30 september 2021 | In juli, augustus en september op werkdagen te boeken. Speciaal aanbod: introductieprijs € 50 i.p.v. € 100
50,00 | Alleen in juli-augustus-september voor de introductieprijs van € 50 per behandeling (1-1,5 uur)

06-36270986 / 06-36270986
miranda AT switchyourbody DOT nl

Praktijk Switch Your Body, Pijlkruidstraat 9, Lisserbroek

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.