DO 02 september 2021 19.30-22.00 uur
Spirituele Filmavond: Samsara! Een zintuiglijke, prikkelende reis. Met napraatcafé!
Noordwijk-Binnen

Samsara, een film van Ron Fricke (Koyaanisqatsi) en Mark Magidson die eerder samen de bekroonde films Baraka (1992) en Chronos (1985) maakten, is een ongekend zintuigelijke ervaring.

Samsara is Sanskriet voor “het eeuwig draaiende rad van het leven’ en is het vertrekpunt van de filmmakers. Gefilmd over een periode van bijna 5 jaar en in 25 landen toont Samsara ons heilige plaatsen, rampgebieden, industriële landschappen en natuurwonderen.

Samsara is een film zonder dialoog en beschrijvende teksten en is daardoor niet een traditionele documentaire maar een werk dat de toeschouwer inspireert, geholpen door de sublieme beelden en zinnelijke muziek die het oude en het moderne vermengt. Hierdoor nodigt Samsara ons uit om onze eigen interpretatie te geven aan deze prikkelende reis over de wereld.

Een filmavond die je wederom zal inspireren om de Liefde die je bént uit te dragen, op jouw manier. Te herinneren dat we verbonden zijn, als één. En hoe fijn om hierover met elkaar te delen in het altijd gezellige napraatcafé!

Kaarten á € 15 (incl thee/lekkers) kun je reserveren via www.liefdewerker.nl/agenda
Aan de deur gepast, contant, mits er nog plek is (max 30 p). Bel om te informeren: 0622329846

Locatie: Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Inloop 19.30u, start film 19.45u (zonder pauze), napraatcafé 21.30-22.00u.

==> Kijk hier de trailer

Een getooide en geverfde vrouw uit een Afrikaanse primitieve stam die een baby vasthoudt wordt gevolgd door een getatoeëerde westerse man die zijn kind liefkoost. Overal ter wereld staan standbeelden van mensen en overal barsten ze van de symboliek, zij het religieus of werelds.

In Japan wordt gedanst om voorouders te vereren, in een gevangenis aan de andere kant van de aardbol om fit te blijven. De volgorde van de beelden mag er soms willekeurig uitzien, maar er zit wel degelijk een boodschap achter. ‘We willen een gevoel van verbondenheid weergeven met het fenomeen dat we allemaal ondergaan: het leven’, aldus Magidson.

De ondersteunende geluiden in Samsara bestaan vooral uit wereldmuziek. Langgerekte etherische tonen, doorspekt met opzwellingen van koperorkesten, zeldzame instrumenten en zangstemmen die een trance kunnen veroorzaken.

-----------------------------------------------------

In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd. Er is een maandelijkse viering, gratis, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wekelijkse wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een wekelijks inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats! 

We geloven in de kracht van samen. Daartoe worden ook steeds meer Cirkels gevormd. Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren?

Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,

gebeuren er ... wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

Meer Informatie + Aanmelden

02 september 2021
15 | incl thee/lekkers

06 22329846
angela AT liefdewerker DOT nl

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.