DI 21 september 2021 19.30-21.30 uur
Start Cirkel Leven vanuit je Hart, met Petra Meiburg (6x)
Noordwijk-Binnen

We kijken naar de harte-momenten in ons leven. En naar de momenten dat ons hart gekwetst is en we ons hart gesloten hebben. We doen samen oefeningen om deze pijn via ons hart te transformeren. Van pijn naar zelfliefde. We nemen  de stap om ons te bevrijden van oude pijn en JA te zeggen tegen leven vanuit ons hart en in zelfliefde.

Vanuit de verbinding met ons eigen hart verbinden we ons met elkaar in de cirkel. We supporten en steunen elkaar. Zodat we ook steeds meer in verbinding kunnen zijn met de wereld om ons heen én met alles wat er is.

We doen samen energie-oefeningen, we spelen, tekenen, ontdekken en delen onze verhalen met elkaar.  Soms een stukje meditatie of een mooie visualisatie. We laten ontstaan wat nodig is. We werken in een veilige bedding waarin ruimte is voor ieders verhaal.

Ik voel zoveel enthousiasme om met deze mooie cirkel te beginnen. Ik hoop je in Herberg De Liefde te ontmoeten. Je bent van harte welkom!

 

Over Petra
Mijn naam is Petra Meiburg en ik werk als natuurcoach, opsteller, reader en  SoulCollage®Facilitator. Het allerliefste wat ik doe in mijn leven is werken met mensen. Vooral van coachen, begeleiden en lesgeven gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste werk ik met mensen die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die, hoe moeilijk de situatie ook is waarin zij verkeren, de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik in mijn werk als o.a. reïntegratiedeskundige, jobcoach, loopbaanadviseur en trainer intuïtieve ontwikkeling veel mensen ontmoet.

Ik vind het mooi om samen met jou helderheid te creëren en stap voor stap toe te werken naar de doelen die belangrijk zijn voor jou. Vanuit gemak en moeiteloosheid.

Mijn eigen weg van persoonlijke ontwikkeling gaat over ‘heel zijn’ én ‘er zijn verhalen van anderen’. De weg van het hart. Het inzicht dat ik helemaal goed ben zoals ik ben heeft mij veel levensenergie gegeven. Steeds meer leef ik mijn verlangens. Heel graag ontmoet ik je op mijn pad. Ik verheug me om een stukje samen op te lopen.
 

Praktisch

Data: 21 september, 5 en 19 oktober, 2 en 16 november en 30 november

Bijdrage: € 90 voor 6 bijeenkomsten

Aanmelden via de agenda op www.liefdewerker.nl

Na aanmelding en betaling is je deelname definitief en ontmoet ik je graag bij Herberg De Liefde, Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen.

Heb je vragen dan kun je altijd telefonisch contact met mij opnemen via 06-49970780.
 

Individueel
Wil je helderheid over waar je nu staat in je leven? Hoe je meer vanuit je hart kunt leven? En wil je liever individueel begeleid worden? Maak dan een afspraak voor een natuurcoach-sessie, opstelling of energie-reading met mij via 06-49970780.
 

Over Herberg De Liefde

Spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde is een initiatief van Angela Maria (tevens oprichter Bewust Bollenstreek en LiefdeWerker). Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden met napraatcafé, blotevoetendansen, lezingen, ligconcerten en spirituele proeverijen. Er is een gratis MaandViering, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats! 

We geloven in de kracht van samen. Kijk op onze agenda voor meer informatie over onze Cirkels:

  • Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
  • Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
  • Healing Circle met Angela Maria
  • Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
  • Filosoferen en mediteren met Olivier van Gulik
  • Spiritualiteit in de opvoeding met Sietske Damstra
  • Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er ... wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

 

==> Kijk hieronder naar een filmpje van een interview van Angela Maria met Petra Meiburg over deze Cirkel Leven vanuit je Hart!

Meer Informatie + Aanmelden

21 september 2021
90 | 6 bijeenkomsten


angela AT liefdewerker DOT nl

Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.